Enver Adakan Koruluğu Canlanacak - Son Dakika
Güncel

Enver Adakan Koruluğu Canlanacak

Yeşil alanların varlığına ve çoğaltılmasına önem veren Beylikdüzü Belediyesi, koruluk alanların bakımını detaylı bir biçimde yürütüyor.

06.11.2014 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi'nde bulunan Enver Adakan Koruluğu'nun peyzaj düzenlemeleri için kolları sıvadı. Koruya sosyal boyut kazandıracak Beylikdüzü Belediyesi, çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Barış Mahallesi'nde 3 bin 119 m2 alanda yer alan Enver Adakan Koruluğu'nu baştan sona yenilemek için çalışıyor. Koruluk içerisinde bisiklet ve yürüyüş yolu, fitness aletleri ile çocuk oyun grubu gibi birçok husus yer alacak.

Koruluk açısından zengin bir semt olan Beylikdüzü'nde , Barış Mahallesi'nde bulunan ve koruluk niteliğinde olan Barış Parkı'nda da peyzaj düzenlemeleri ve projelendirme çalışmaları süratle tamamlanacak.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, koruluk ve yeşil alanların vatandaşların vakitlerini sağlıklı bir şekilde geçirmelerine olanak tanıyan alanlar olarak önem arz ettiğini ve Beylikdüzü'ne can katacak yeşil projelerin arttırılacağını vurguladı. İmamoğlu, özellikle Enver Adakan Koruluğu'nun düzenlenerek, yeni peyzaj çalışmaları ile yeni bir görüntüye de kavuşacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Enver Adakan Koruluğu Canlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement