Erciş'te, "Kitaplarımızı Paylaşıyoruz" Projesi - Son Dakika
Yerel

Erciş'te, "Kitaplarımızı Paylaşıyoruz" Projesi

Erciş Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencileri, "Kitaplarımızı Paylaşıyoruz" Projesi kapsamında topladıkları kitapları, kardeş okul olarak belirledikleri Cihangören İlkokulu'na hediye etti.

03.04.2015 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciş Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencileri, "Kitaplarımızı Paylaşıyoruz" Projesi kapsamında topladıkları kitapları, kardeş okul olarak belirledikleri Cihangören İlkokulu'na hediye etti.

Okul Müdürü Kenan Yıldız, okulun ve öğrencilerin gelişimini sağlamak için proje ekibi oluşturduklarını belirtti.

Projeyle, kurum çalışanlarının okuma konusunda öğrencilere örnek olmasını amaçladıklarını ifade eden Yıldız, "Öğrencilere herkes 'okuyun' diyor. Ancak biz davranışlarımızda bunu sergilemek istedik. Çünkü öğrenciler ne söylediğimizden çok ne yaptığımıza bakıyor. Öğretmeni gibi yürümeye çalışan öğrenciler, okuma konusunda da öğretmenlerini örnek alacaktır. Böylece okuma bir alışkanlık halini alır. Kalite ve başarı artar" dedi.

Proje yürüten okulun Türkçe öğretmeni Serpil Sütlüeroğlu ise bu projeyle öğrencilerin hem kitap okuduğunu hem de okuduğu kitapları diğer arkadaşlarına hediye ettiğini bildirdi.

Sütlüeroğlu, "Öğrencilerimiz de bu projeye katılmak istediğini bize iletti. Ardından öğrencilerimizle kitap toplamaya başladık. Toplanan kitapları kardeş okul olarak belirlediğimiz Cihangören İlkokulumuzu ziyaret ederek, okulun yetkililerine teslim ettik" diye konuştu.

Kitapları teslim alan Cihangören İlkokulu Müdürü Safiye Bakır da bu projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erciş'te, 'Kitaplarımızı Paylaşıyoruz' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement