Erciyesspor Beraberliğe Abone Oldu - Son Dakika
Spor

Erciyesspor Beraberliğe Abone Oldu

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin 9 haftasında 6 karşılaşmadan eşitlikle ayrılarak, ligde Trabzonspor'la birlikte en çok berabere kalan takım oldu.

12.11.2014 13:13  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUSTAFA ÖNAL - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin 9 haftasında 6 karşılaşmadan eşitlikle ayrılarak, ligde Trabzonspor'la birlikte en çok berabere kalan takım oldu.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, sezona teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde başlayan mavi-siyahlı ekip, ilk 9 haftada aldığı 6 beraberlikle ligde Trabzonspor ile en fazla berabere kalan takım unvanına sahip.

Sezona sahasında Trabzonspor ile golsüz berabere kalarak başlayan Kayseri Erciyesspor, bu karşılaşmanın ardından 5 beraberlik daha elde etti.

Mavi-siyahlı ekip, Trabzonspor karşılaşmasının ardından Gaziantepspor, Torku Konyaspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Bursaspor ile de berabere kaldı.

Kayseri Erciyesspor iki beraberliği golsüz eşitlikle alırken, ligin ikinci haftasındaki Gaziantepspor maçında 2-0 öndeyken 5 dakika içerisinde kalesinde gördüğü 2 golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Mavi-siyahlı ekip, 1-0 geriye düştüğü Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor ve Bursaspor maçlarında ise sonradan bulduğu gollerle sahadan 1 puanla ayrıldı.

Ligde geride kalan 9 hafta sonunda puan tablosunda 13. sırada yer alan Kayseri Erciyespor, topladığı 9 puanın 6'sını berabere kaldığı maçlarda gösterdiği performansla elde etti.

Kayseri Erciyesspor'un berabere kaldığı maçlar ve sonuçları ise şöyle:

1. Hafta: Erciyesspor: 0 - Trabzonspor: 0

2. Hafta: Gaziantepspor: 2 - Erciyesspor: 2

4. Hafta: Torku Konyaspor: 1 - Erciyesspor: 1

6. Hafta: Gençlerbirliği: 0 - Erciyesspor: 0

8. Hafta: Çaykur Rizespor: 1 - Erciyesspor: 1

9. Hafta: Erciyesspor: 1 - Bursaspor: 1

"Ligde 1 puan bile çok önemli"

Kulüp basın sözcüsü Kaan Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, galip gelebilecekleri bazı maçlarda şanssızlıklar yüzünden sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

İyi futbollarının karşılığını puan olarak almadıklarını dile getiren Savruk, şunları kaydetti:

"Sezon başından beri iyi futbol ortaya koyuyoruz. İyi futbol ve mücadele dolayısıyla teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz. İlerleyen haftalarda daha çok galibiyet alacağız. Sonuçta yenemediğimiz takımlara yenilmeyerek de hanemize 1 puan kazandırdık. Ligde 1 puan bile çok önemli. İyi futbolumuz karşılığını önümüzdeki maçlarda 3 puan olarak hanemize yazdıracağımızı düşünüyorum." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erciyesspor Beraberliğe Abone Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement