Erdek'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Erdek'ten Kısa Kısa

Erdek\'ten Kısa Kısa

İskele ve Cumhuriyet alanlarında düzenleme.

22.08.2014 10:53

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, İskele ve Cumhuriyet alanlarında düzenlemeler yapılacağını bildirdi.

Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erdek'in en güzel meydanları sayılan İskele ve Cumhuriyet alanlarının Avrupa standartlarında olması gerektiğini söyledi.

"Maşatlık bölgesi" olarak bilinen bölgede yer alan 10 kafeyi yıkacaklarını dile getiren Sarı, "Bu bölgeye ayrıca deniz içine bir restoran da yapacağız. Bölgeyi bir gençlik meydanı durumuna dönüştürmek istiyoruz. Bu proje kapsamında sahildeki balıkçılara da bir çeki düzen gelecek. Bu projenin yaklaşık 10 milyon liralık bir maliyeti olacağını düşünüyoruz" ifadesini kullandı.

Erdek'te iki futbol sahası yapılacak

Erdek Belediye Başkanı Sarı, Yukarı Yapıcı Mahallesi'ne iki futbol sahası inşa edeceklerini bildirdi.

Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 27 dönümü muhtarlığa, 20 dönümü şahıslara ait alanda biri sentetik iki futbol sahası inşa edeceklerini söyledi.

Konuyla ilgili mahalle muhtarıyla görüştüklerini aktaran Sarı, şunları kaydetti:

"Ayrıca satın almak istediğimiz kişilere ait yerleri belirlemeye ve tapuları çıkarmaya başladık. Bu sahaları prefabrike olarak bir yılda tamamlamayı planlıyoruz. Tamamlandığında yalnız bölgemizdeki takımlar değil, ülkemizin birçok kentinin takımlarının da bu sahalardan yararlanacak. Son derece temiz bir havaya sahip mahallemizde ileride kamplar yapılacağını bile düşünüyoruz." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdek'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement