Erdemli Belediyesi'nin Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi'nin Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Erdemli Belediyesi\'nin Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Erdemli Belediyesi tarafından köy iken mahalleye dönüşen Harfilli'deki yol açma çalışmaları devam ediyor.

15.07.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi tarafından köy iken mahalleye dönüşen Harfilli'deki yol açma çalışmaları devam ediyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yol çalışmalarında büyük bir gayretle çalıştıklarını söylerken, "Bizim için kilometrelerle ifade edilen uzaklıklar sorun değil. Biz bu uzaklıkları gönül bağımızın yakınlığıyla aşarız ve insan olan her yere ihtiyaç olan hizmeti götürürüz" dedi.

Şu an ekiplerin Harfilli'de çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Tollu, konu hizmet olunca hiçbir şeyi önlerinde engel olarak görmediklerini belirtti. Erdemli için çalıştıklarını vurgulayan Tollu, "Erdemli varsa biz varız. Memleketin geleceği için çalışmak, kendi geleceğimiz için çalışmaktır. Çocuklarımız için, yarınlarımız için çalışmaktır. Uzaklık hiç önemli değil. Nerede hizmete ihtiyaç varsa biz oraya koşarız, Allah'ın izniyle de koşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Erdemli'nin birçok mahallesinde yol açma ve genişletme çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Tollu, bu tür çalışmaların birçok mahallede eş zamanlı olarak yürütüldüğünü belirtti ve her mahallede bu tür çalışmaların yapılacağını vurguladı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi'nin Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement