Erdemli'de Asfalt Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Erdemli\'de Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Erdemli Belediyesi, sıcak asfalt çalışmalarını Alata ve Koyuncu mahallelerinde sürdürüyor.

12.11.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi, sıcak asfalt çalışmalarını Alata ve Koyuncu mahallelerinde sürdürüyor.

Erdemli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, sıcak asfalt çalışmalarında Erdemli tarihinde rekor sayılabilecek derecede hizmet üretildiği vurgulandı. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Ekiplerimiz tarafından ilçe merkezinde bulunan Alata ve Koyuncu mahallelerinde sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor. Erdemli Belediyesi olarak bu konuda elde ettiğimiz başarıyı daha yukarılara taşıyacağız" dedi.

Asfaltlama hizmetinin son derece önemli olduğunu belirtilen Tollu, Erdemli'nin gelişmesi ve gözde bir turizm ilçesi olması için tüm imkanların seferber edildiğini söyledi. Yolların kullanılabilir olmasının bir şehrin gelişimiyle doğru orantılı olduğuna değinen Tollu, Erdemli'yi çağdaş bir görüntüye kavuşturmak için çalıştıklarını, bu konuda da en başarılı belediyeler arasında olduklarını ifade etti. Asfaltlama konusunda son derece iddialı olduklarını dile getiren Tollu, ellerinin uzanabildiği her yere hizmet götürmeye çalıştıklarının altını çizdi.

Asfaltlama konusunda çok ciddi hizmetler ürettiklerini ifade eden Tollu, "Tüm vatandaşlarımız bunu görüyor ve bizleri tebrik ediyor. Geçmiş yıllarda asfaltladığımız yolların uzunluğu Erdemli tarihinde bir rekordur. Merkez dışında kalan mahallelerimizde de hizmetlerimiz yoğun bir şekilde sürüyor. İlçemizin her yerine karış karış hizmet götürüyoruz, nerede bir insan var oraya ulaşıyoruz. Erdemli bu hizmetlerle altın çağını yaşıyor. Allah'ın izni ile yaşamaya da devam edecek" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Asfalt Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement