Erdemli Kayacı Da Sıcak Asfaltla Tanıştı - Son Dakika
Güncel

Erdemli Kayacı Da Sıcak Asfaltla Tanıştı

Erdemli Belediyesinin sıcak asfalt hizmet atağı tüm hızıyla sürüyor. Belediye ekipleri Kayacı Mahallesi Küllühayat mevkisinde sıcak asfalt çalışmaları yapıyor.

26.08.2016 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayacı Mahallesi ilk defa sıcak asfaltla tanıştı. Asfalt yol konusunda Erdemli'de rekor sayılabilecek hizmetlere imza attıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "şu an ekiplerimiz Kayacı'da sıcak asfalt çalışmaları yapıyor, Erdemli Belediyesi Çeşmeli'den Kızkalesi'ne, sınırları içerisinde kalan her yere hizmet götürmeye devam edecektir" dedi.

Erdemli Belediyesinin asfalt hizmetlerinin Kayacı Mahallesi Küllühayat mevkisinde devam ettiği kaydedildi. Asfaltlama hizmetinin son derece önemli olduğu belirtilen açıklamalarda, Erdemli'nin gelişmesi ve gözde bir turizm ilçesi olması açısından bu tür hizmetlere ağırlık verildiği bildirildi. Bir şehrin çağdaş olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "yol açma ve genişletme çalışmalarının akabinde sıcak asfalt çalışmaları uyguluyoruz. İlçemize yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip, çağdaş yöntemlerle çözümüne gidiyoruz" dedi. Asfaltlama konusunda çok ciddi hizmetler sunduklarının altını çizen Tollu, "biz, tüm bu hizmetleri vatandaşımız için, ilçemizin gelişmesi için yapıyoruz ve yapmaya da Allah'ın izni ile devam edeceğiz. Geçmiş yıllarda asfaltladığımız yolların uzunluğu Erdemli tarihinde bir rekordur. Bu rekoru daha da yukarılara çıkarmak için ilçemizin her yerine karış karış hizmet götürüyoruz, nerede bir insan var oraya ulaşıyoruz. Erdemli bu hizmetlerle altın çağını yaşıyor. Yaşamaya da devam edecek. İnşallah bir yıl içersinde Erdemli'de yol sorunundan bahsedilmeyecek" dedi. Yol konusunda son derece önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Tollu, tespit edilen eksikliklerin özellikle de yeni büyükşehir yasası ile Erdemli'ye bağlanan belde ve köylerde olduğunu ifade etti. Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: "Erdemli Belediyesi olarak bu sorunları çözmeye gayret ediyoruz. Bu iş biraz zaman ve sabır gerektiren bir mesele. Ama herkes emin olsun ki; hizmet almayan mahalle kalmayacak. Bu bağlamda önceden kaynaklı hizmet eksikliklerini kapatıyoruz. İnşallah başarılı da olacağız. Bu yüzden buralarda yaşayan vatandaşlarımızdan biraz zaman ve sabır bekliyoruz. Allah'ın izniyle hiçbir sorunları kalmayacak" diyerek sözlerini sonlandırdı. Kayacı mahallesi muhtarı ve vatandaşlar Başkan Tollu'ya ve belediye ekiplerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdemli Kayacı Da Sıcak Asfaltla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement