Erdoğan: "Ölen de Öldüren de Müslüman" - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: "Ölen de Öldüren de Müslüman"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) heyetini kabulünde konuştu.

18.08.2016 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) heyetini kabulünde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "İslam Dünyasında yaşanan çatışmalara baktığımızda ölenin de öldürenin de müslüman olduğunu görüyoruz. Bizlere düşen birliğimizi güçlendirmektir. Tefrikaları, bir kenara bırakamadığımız, yüreklerimizi hep birlikte çarpıtamadığımız sürece bu acıları yaşamaya devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "(Batılı devletlerin darbe girişimine ilişkin tutumu) Dedikleri ne? 'Geçmiş olsun, üzgünüz' filan. Arkasından 'Ama birçok asker, memur görevinden alınıyor, bunu anlamakta biraz zorlanıyoruz, endişelerimiz var'. Bunlara ne diyeceksin? Biz de onlara şunu söylüyoruz, 'Siz işinize bakın, biz işimizi biliyoruz.' Çünkü bunlar, hep bugüne kadar kendilerine karşı emir kulu aramışlar, emir kulu bulmuşlar. Biz, kula kul olmayacağız, biz sadece Hakk'a kul olacağız, bu yolda böyle yürüyeceğiz. Fakat bütün bunlar olurken İslam dünyasının da birkaç samimi dostu ve ülkeyi bir kenara koyarsak, önemli ölçüde böyle bir tavrın içinde olmasını anlayabilmemiz mümkün değildir."

Erdoğan: "Ölen de Öldüren de Müslüman"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan: 'Ölen de Öldüren de Müslüman' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement