Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a Ziyaret

Devlet Su İşleri Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu, beraberindeki şube müdürleriyle Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti.

02.03.2015 13:20

Devlet Su İşleri Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu, beraberindeki şube müdürleriyle Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamada bulunan belediye başkanı Uysal, Güldere Mahallesine uzanan Pençes ve Dombay derelerinin ıslahına ilişkin değerlendirmede bulunulduğunu açıkladı.

Ereğli halkının yaşadığı sorunların çözümü için kurum ve kuruluşlar ile sürekli istişare içerisinde olduklarını belirten Uysal, şunları kaydetti:

"Yeni belediye binası önünden Güldere Mahallesine uzanan Pençes Deresinin ıslahı ve tenzip bendinin yapımı, ek yatırım programına alınacak. Dombay Deresi olarak bilinen Sakindere'nin ıslahına ise kamulaştırmadaki sorunun giderilmesinin ardından başlanacak. Kanbasakal Deresinde kalan bölümün ıslahı için de çalışmalar hızlandırılacak."

Uysal, Ereğli- Kandilli Karayolu Balı Mahallesi mevkisinde bulunan ve özellikle kış aylarında çeşitli kazalara neden olan dar köprünün genişletilmesine yönelik de proje hazırlatıldığını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement