Erenler'de Su Baskınları Mağdur Etti - Son Dakika
Yerel

Erenler'de Su Baskınları Mağdur Etti

Erenler\'de Su Baskınları Mağdur Etti

Sakarya’nın Erenler ilçesinde sağanak yağış sonrası bir çok mahallede evler, ahırlar ve işyerleri ile ekili araziler sular atlında kaldı.

22.06.2015 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Erenler ilçesinde sağanak yağış sonrası bir çok mahallede evler, ahırlar ve işyerleri ile ekili araziler sular atlında kaldı. Maddi olarak büyük zarar içerisinde olan vatandaşlar, yetkililerden yardım bekliyorlar.

Son yılların rekorunun kırıldığı sağanak yağışlar sonrası Erenler ilçesine bağlı Bekirpaşa, Çaykışla, Emirler, Ekinli, Epçeller, Kadıköy (Horozlar), Hasanbey, Kozluk, Kamışlı, Reşitbey, Sarıcalar ve Nakışlar mahallelerinde su baskınları yaşandı. Birçok ev, iş yeri, ahır ve kurulukları su bastı. Ekili araziler de sular altında kaldı. Maddi hasarın bir hayli büyük olduğu mahallelerde çiftçi ve işçi mağdur duruma düştü. Kozluk Mahallesi Muhtarı Şaban Bulan, Nakışlar Mahallesi Muhtarı İbrahim Ceylan, Pirahmetler Mahallesi muhtarı Zekeriya Çelik ve diğer mahalle muhtarları, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için yoğun çaba sarf ediyorlar.

Muhtarlar, haziran ayı normallerinin çok üstünde olan rekor yağış miktarı nedeniyle, mahallelerdeki tıkanan kanalların bir an önce açılması gerektiğini ifade ettiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erenler'de Su Baskınları Mağdur Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement