Erfelek Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açtı - Son Dakika
Yerel

Erfelek Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açtı

Erfelek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce yıl sonu sergisi açıldı.

06.06.2012 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erfelek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce yıl sonu sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turhan Başkan, Erfelek Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesiyle, halk eğitimin alanının toplum kadar geniş, hayat kadar çeşitli olduğunu söyledi.

Halk eğitimin bir lüks değil, bireylerin toplumsal mutluluğu için yerine getirilmesi gereken bir hizmet olduğunu vurgulayan Başkan, şöyle dedi:

"Bu öğretim yılında müdürlüğümüzce bilgisayar kullanımı, elde kurdele işi, nevresim takımları, pike dikimi, pul boncuk dikişleri, kadın üst giysileri dikimi, bursluluk ve yatılılık sınavlarına hazırlık, fen bilgisi, matematik, sosyal bilgiler, Türkçe, bağlama eğitimi, avcı eğitimi, okuma yazma, futbol, katı yakıtlı kalorifer ateşçisi kursları olmak üzere 36 adet kurs açılmıştır. Kurslarımıza toplam 767 kursiyer katılmıştır. Ana Kız Okuldayız kampanyası kapsamında ise 122 kişiye okur yazarlık belgesi verildi."

Konuşmanın ardından kursları başarıyla bitiren kursiyerlere sertifika verildi. Mesleki beceri kurslarında yıl boyunca üretilen eserlerden oluşan serginin açılışı Kaymakam Gökay Özkan tarafından yapıldı. Açılışın ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar, sergiyi gezerek kursiyerlerin hazırladığı el emeği eserleri inceledi.

Muhabir: Murat Kavaklı

Yayıncı: Orhan Topal - SİNOP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erfelek Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement