Erganispor, Kayapınar Belediyespor'u 5-3 Yendi - Son Dakika
Spor

Erganispor, Kayapınar Belediyespor'u 5-3 Yendi

Erganispor, Kayapınar Belediyespor\'u 5-3 Yendi

Diyarbakır Süper amatör futbol liginde mücadele eden Erganispor kendi sahasında Kayapınar Belediyesporu 5–3 mağlup etti.

17.03.2015 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Süper amatör futbol liginde mücadele eden Erganispor kendi saha ve seyircisi önünde Ligin güçlü ekiplerinden Kayapınar Belediyesporu 5–3 mağlup etmesini başardı.

Ligde İkinci Sıraya Yükseldi

Ergani ilçe stadyumunda oynanan müsabakada sarı siyahlı Erganispor müsabaka boyunca üç defa geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayarak Kayapınar Belediyesporu Deniz Işık(2), Oktay, Fatih ve Zülküf'ün golleri ile 5-3 mağlup ederek ligde 46 puanla 2.sıraya yükseldi.

Kanat' Önemli Olan Mücadele Ruhuydu'

Erganispor Teknik Sorumlusu Mehmet Kanat; kendi sahamızda karşılaştığımız Kayapınar Belediyespor müsabakasında üç defa geriye düşmemize rağmen futbolcularımız inanılmaz bir mücadele örneği sergileyerek gol düellosu şekilde geçen maçı 5-3 kazanarak ligde ikinci sıraya yükseldik bu galibiyetten daha önemli olan kazanma azmi ve mücadele ruhuydu diyen Teknik sorumlu Kanat' bu anlamlı galibiyetten dolayı sporcularımla gurur duyuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Erganispor, Kayapınar Belediyespor'u 5-3 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement