Ergin Ataman 'dan Anlamlı Hediye! - Son Dakika
Spor

Ergin Ataman 'dan Anlamlı Hediye!

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Bakırköy Belediyesinin düzenlediği organizasyonda serebral palsili çocuklarla bir araya geldi.

07.10.2016 16:20  Güncelleme: 16:30

7 Ekim Dünya Serebral Palsili Günü'nde; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, G. Saray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman ve Serebral Palsili Çocuklar Derneği Başkanı Cansel Kırman'ın katılımıyla Bakırköy Belediyesi tarafından serebral palsili çocuklar için alınan tekerlekli sandalyeler verildi.

Böyle bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ataman, "Bu organizasyonu düzenleyenleri kutluyorum. Bundan sonra ben de kendi adıma elimden gelen desteği vereceğim. Çocuklarımızın sosyal hayata kazandırılması önemli." ifadelerini kullandı.

ERGİN ATAMAN,""ÇOK ZOR BİR SÜREÇ BİZİ BEKLİYOR""

G.Saray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman da Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'na G.Saray ve Milli Takım Kaptanı Sinan Güler'in imzalı formasını verdikten donra yaptığı açıklamada çok zor bir sürece girdiklerini ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:""

Bu sene EuroLeague'in değişen formatı nedeniyle bazı haftalara 2 maç yapacağız. Bu sezon boyunca bizi 70-80 maçlık bir performans olacak. G.Saray her alanda hedefleri olan bir kulüp ve biz de ona göre elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz. Ayrıca Perşembe akşamı geçen sezonun EuruCup şampiyonu G.Saray Odeabank ve EuroLeague şampiyonu CSKA Moskova arasında adeta süper kupa finaline tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.""

Öte yandan Ataman, Kerimoğlu'na Galatasaray Odeabank forması hediye etti.


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Ergin Ataman 'dan Anlamlı Hediye! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement