Erken Rezervasyon İpuçları - Son Dakika
Advertorial

Erken Rezervasyon İpuçları

Erken Rezervasyon İpuçları

Tatil severlerin büyük bir merakla beklediği 2015 yaz tatili kampanyaları için tüm turizm sektörünün aylardır yoğun bir şekilde sürdürmüş olduğu hazırlıklar nihayet tamamlanarak artık yaz tatili için geri sayım başladı. Türkiye'de ve Uluslararası platformda saygınlığını kanıtlamış"Katırcıoğlu Şirketler Grubu" işbirliği ile kurulan ve sektöründeki kalite standartlarını belirleyerek beklentileri yükselten profesyoneller tarafından tüketici haklarına saygılı ve memnuniyet odaklı olarak yönetilen Tatil Stil tatilseverleri hem kampanya ile ilgili yeniliklerden haber ediyor, hem de erken rezervasyon kampanyasını daha kazançlı hale getirmenin yollarını paylaşıyor. İşte güvenilir tatil markası Tatil Stil' den tatilcileri yakından ilgilendiren çok önemli erken rezervasyon ipuçları.

01.12.2014 10:54  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

2015 Kampanyası

Ülkemizde tam bir tatil festivali havasında geçen kampanya, aynı zamanda içimizde çocuksu mutluluklar yaratan, parlak güneş ışığının bronz tenler üzerindeki eşsiz dansını hatırlatan yaz tatilinin de habercecisidir. Kampanya hazırlıkları her yıl olduğu gibi 2015 yaz mevsimi için de yoğun hazırlıklar ve hummalı geçen çalışmalar ile başta oteller olmak üzere, havayolları, otobüs ve transfer firmaları, bankalar ve sigorta şirketlerinin de içinde olduğu geniş bir yelpazede süren sıkı pazaklıkları sonucu tatilcilerin beğenisine sunulmuştur. Kasım ayının son haftasında kampanyasını duyuran Tatil Stil, fiyat ve taksit avantajlarına ilave olarak tatilseverler için çok büyük bir külfet olan havalanı - otel - havalanı arasındaki ulaşım sorununu ücretsiz transfer ile çözerek tatilcilere önemli bir imkan sağlamıştır.

Erken Rezervasyonda En Avantajlı Dönem Hangisidir ?

Kampanya, afişe edildiği tarihten itibaren çok önemli tatil fırsatları sunmaktadır. İlk dönemler fiyatların en düşük, ödeme seçeneklerinin en avantajlı olduğu dönemler olarak göze çarpmaktadır. Ayrıca ücretsiz transfer, indirimli uçak bileti, ücretsiz %100 iade garantisi gibi bir takım ek fırsatların da bu dönemlerde sunulduğu unutulmamalıdır. Bunula birlikte bir kaç dönemden oluşan kampanya ilk gününden itibaren tatil severler tarafından yoğun ilgi görmekte olup otel dolulukları hızla artmakta ve buna bağlı olarak ta hem kampanyanın son dönemlerinde hem de kampanya sonrasında otel fiyatları yükselmektedir. Bu nedenle gerek otel doluluklarından dolayı yer bulma sorunu yaşamamak, gerekse fiyat artışlarından etkilenmemek için tatilseverlere kampanyanın ilk dönemleri olan Kasım, Aralık ve Ocak aylarında rezervasyonlarını yaptırmalarını tavsiye ediyoruz.

Erken Rezervasyon Ne Kadar Sürmektedir ?

En avantajlı fiyatları, ödeme kolaylıklarını, dilediğiniz otelde ve dönemde yer bulabilme imkanı gibi çok önemli olanaklar sunan kampanya yaklaşık 7 ay sürecek olup çeşitli dönemlerden oluşarak tatilseverlere her dönemde farklı imkan ve fırsatlar sağlanacaktır.

Erken Rezervasyon Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Yaz tatilinizi planlarken erken rezervasyon fırsatları şüphesiz ki bir çok avantaj sunmaktadır. Bununla birlikte bir kaç küçük detaya dikkat ederek tatilinizi daha kazançlı hale getirebilirsiniz.

Kampanya kampsamında için çeşitli indirim oranları afişe edilmekte ve sağlanan avantajlar vurgulanmaktadır. Fakat her yüksek indirim, ucuz fiyat anlamına gelmemektedir. Bu durumda yapılması gereken şey indirimlere değil fiyatlara bakmaktır ve avantaj mukayesesini fiyatlar üzerinden yapmaktır. Aksi halde yüksek indirim ile satın altığınız tatil için yüksek fiyat ödemiş olabilirsiniz. Neticede ödemelerinizi % olarak değil TL. olarak yapmaktasınız.

Erken Rezervasyon Fiyatları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir çok sektörde yüksek rekabet var, bu rekabetin sonucu şirketler çeşitli pazarlama stratejileri ile ürünlerini tüketiciler ile buluşturmaktadır. Bu noktada bir takım firmalar ürünler için yüksek indirim afişe etmenin pazarlamada daha etkili olduğu kanatinde iken, bazı firmalar ise indirimin afişe fiyat ile satış fiyatı arasındaki orandan ibaret olduğunu düşünür ve tüketiciye sunabileceği en iyi fiyatı kullanır. Her halukarda indirim söz konusudur ama şirketlerin pazarlama yöntemleri farklılık gösterir. Konuyu turizm sektörü özelinde değerlendirecek olursak erken rezervasyon çok önemli fırsatlar ile indirimli fiyat avantajı sağlamaktadır. Tatil severler bilmelidir ki indirim sadece afişe fiyat ile satış fiyatı arasındaki orandır ve ödeme tutarını fiyat belirler. Bu nedenle yapılması gereken, öncelikle güvenilir tatil markalarını tercih etmek ve tatil seçimlerinizi yaparken otellerin indirim oranlarını değil, fiyatlarını karşılaştırmaktır.

% 100 İade Garantisi ile Gönül Rahatlığı İçerisinde

Kampanya tatilseverler için gözardı edilemeyecek kadar önemli avantajlar sağlamakta ama bununla birlikte aylar sonraki tatil planları yapılırken ya işim çıkarsa, ya izin alamazsam, ya son dakikada beklenmeyen bir durumla karşılaşırda tatile gidemezsem gibi bir takım endişeleri de beraberinde getiriyor. %100 İade Garantisi kapsamındaki iptal güvence paketi ile tüm bu endişelerden kurtulabilir tatilinizi gönül rahatlığı içerisinde erken rezervasyon kampanyasının tüm avantajlarından yararlanarak satın alabilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken tek şey tatiliniz ile birlikte %100 İade Garantisi kapsamında İptal Güvence Paketini de satın almaktır. 1000 TL.' ye kadar olan rezervasyonlarınız için sadece 10 TL., üzerindeki tutarlar için çok küçük farklar ödeyerek paranızı garanti altına alabilirsiniz ve otel girişinize 72 saat kalana kadar yapacağınız tüm iptallerde koşulsuz, şartsız paranızı iade alma imkanını elde etmiş olursunuz.

Tatil Stil yetkilileri 2015 erken rezervasyon yenilikleri kapsamında, 15 Aralık 2014 tarihine kadar %100 iade garantisini hediye ettiklerini belirterek turizm sektörünün önümüzdeki yaz sezonuna tam anlamıyla hazır olduğunun altını bir kez daha çizmiştir.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Advertorial Erken Rezervasyon İpuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement