Erman Toroğlu: Arda Reklam Filmi Çevire Çevire Yorulmuş - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu: Arda Reklam Filmi Çevire Çevire Yorulmuş

Eski hakem Erman Toroğlu, Arda Turan'ın Hırvatistan maçındaki performansını yerden yere vurdu: Reklam filmi çevire çevire yorulmuş. Takımın el freni.

13.06.2016 11:10  Güncelleme: 11:12

Eski hakem Erman Toroğlu, Türkiye - Hırvatistan maçını değerlendirdi. Toroğlu, Arda Turan'ı hedef alırken "Reklam filmi çevire çevire yorulmuş olmalı." dedi.

Eski hakem, Sabah gazetesindeki köşesinde şunları yazdı:

"MİLLİ TAKIMIN EL FRENİ"

Bazı şeyleri tadında bırakmıyoruz. B..unu çıkarıyoruz. Neymiş efendim, "Biz bitti demeden bitmezmiş..." Yahu kardeşim! "Biz bitti demeden bitmişi" bırakın zaten biz bitmişiz. Arda Turan çıkana kadar bir kişi eksik oynadık. Arda Turan, Türkiye'ye gele gide, reklam filmi çevire çevire fazla yorulmuş olmalı! Bakınız, futbol çeneyle oynanmıyor, koşarak oynanıyor. Bir tarafta Arda Turan diye bir oyuncu var, Milli Takımımızın el freni... Yürüyecek hali yok. 20 metrekarede futbol oynuyor. "Her topu bana verin" diyor, "Her topu ben atayım" diyor. Sağa sola konuşuyor."

Erman Toroğlu: Arda Reklam Filmi Çevire Çevire Yorulmuş

Son Dakika Spor Erman Toroğlu: Arda Reklam Filmi Çevire Çevire Yorulmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • .....: Erman her zaman manşette kalmak için yorum yapmış şunu Milli Takımın başındaki şahıslara soruyorum hesap sorsunlar Fatih hoca o parayı alırken iyi hesapta verecek bunu sakın ama sakın unutmayın Milli Takım kötü olursa (iyi olur inş) hemen ayrılır galatasay a gider öyle o parayı alıp kaçmak yok hesap vericeksin fatih hoca bu işler çocuk oyuncağı değil Futbolculara gelince bir kaçı haricinde yazık o formanın değerini bilmiyorsunuz maç kazanmadan tur atlamayassanız orada kalın Türkiye ye gelmeyin 1 0 Yanıtla
  • ALİ: BALONA HAVAYI FAZLA BASARSAN ÇABUK PATLAR ARDA DA İSTANBULDA GECE HAYATINDA BASA BASA BACAKLARINDA DERMAN KALMAMIŞ SENEYE SAĞMALCILARSPORA TRANSFER EDERLER FUTBOLCU OLARAK DEĞİL KALE ARKASINDA TOP TOPLAMAYA 0 0 Yanıtla

Advertisement