Eroğlu: "Yukarıya Tutunmak İçin Önemli Bir Galibiyet Aldık" - Son Dakika
Spor

Eroğlu: "Yukarıya Tutunmak İçin Önemli Bir Galibiyet Aldık"

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 1461 Trabzon maçı sonrası yaptığı açıklamada, yukarıya tutunmak için önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

06.02.2016 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 1461 Trabzon maçı sonrası yaptığı açıklamada, yukarıya tutunmak için önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

PTT 1. Lig'de deplasmanda 1461 Trabzon'u 3-1 mağlup eden Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Eroğlu, müsabakada üstün olan taraf olduklarını belirterek, "Golden sonra bir telaş yaptık, oyun düzenimizi bozulur gibi oldu. Hakeme biraz faul pozisyonunda itiraz ederken oyundan düştük, çok yapmadığımız bir şeydi sonra golü yedik ve devre 1-1 bitti" dedi.

İkinci yarıda da savunmayı önde tutarak rakiplerinin kaleye gelmesini engellediklerini ifade eden Eroğlu, "Kalabalık gittiğimiz bir hücumda 2-1 öne geçtik. Topa sahip olup skoru arttırmaktı istediğimiz. Rakip de yüzde yüz pozisyon buldu. Ali Kuçik sakatlanınca son bölümlerde 10 kişi oynamak zorunda kaldılar. Kazandığımız için mutluyuz. Yukarı tutunmak için önemli bir galibiyet aldık. Biz her maçta rakibimize futbolumuzu kabul ettirmek istiyoruz. Bir seri yakalayarak istikrarımızı devam ettirmeyi amaçlıyoruz"dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eroğlu: 'Yukarıya Tutunmak İçin Önemli Bir Galibiyet Aldık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement