Ersan Gülüm 5 Milyon Euroya Shanghai Shenhua'da - Son Dakika
Spor

Ersan Gülüm 5 Milyon Euroya Shanghai Shenhua'da

Ersan Gülüm 5 Milyon Euroya Shanghai Shenhua\'da

Beşiktaş'ta forma giyen Ersan Adem Gülüm, Çin Ligi ekiplerinden Shanghai Shenhua'ya 5 milyon euro karşılığında transfer oldu.

23.06.2015 19:02  Güncelleme: 19:03

Beşiktaş'ın milli oyuncusu Ersan Adem Gülüm, Çin'in Shanghai Shenhua takımıyla anlaşma sağladı. Demba Ba'ya da talip olan Çin kulübü, Ersan Adem Gülüm için Beşiktaş'a 5 milyon Euro bonservis ödeyecek.

Adı Demba Ba ile de anılan Çin kulübü Ersan Gülüm için de 5 milyon Euro'yu gözden çıkarttı ve siyah beyazlı takımın da transfere onay vermesinin ardından imzalar atıldı.

Beşiktaş'a 2011 yılında Adanaspor'dan 4 milyon euroya tranfer olan Ersan, siyah beyazlı takımla çıktığı 107 maçta 3 gol kaydetmişti. Geride kalan sezonda 37 maça çıkan 28 yaşındaki stoperin transferinin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

NEDEN ERSAN GÜLÜM?

Ersan Gülüm transferinde, Asya kıtasında uygulanan yabancı sınırının önemli etkisi var. Asya Şampiyonlar Ligi'nde 3 yabancı oynatma sınırı bulunması nedeniyle Asya kıtasında yerli statüsünde oynayabilecek oyuncuları tercih eden Uzak doğu ekiplerinin radarına Ersan Gülüm de takıldı.

YERLİ STATÜSÜNDE OYNAYACAK

Avustralya doğumlu olan ve çifte vatandaşlığı bulunan yıldız oyuncunun transferi gerçekleşmesi durumunda Ersan Gülüm Çin Ligi ve Asya Şampiyonlar Ligi'nde yerli statüsünde forma giyecek. Beşiktaş'ta Avrupa tecrübesi yaşayan Ersan Gülüm'ün Asya futbolundaki değeri bu sebeple bir hayli artmış durumda. Siyah-beyazlılar'ın, Ersan Gülüm'den gelen 5 milyon Euro'yla yabancı stoper transferinde önemli adımlar atması bekleniyor.

Son Dakika Spor Ersan Gülüm 5 Milyon Euroya Shanghai Shenhua'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Jd: nerde o günler :) hazır eliniz değmişken; Tolga, Köybaşı, Süzen, Necip, Sezet, Olcay, Pektemek ve Ba'yı da alsanız pasaport masaport halledersiniz siz, ne büyük iyilik yapmış olursunuz BJK'mize =) 6 1 Yanıtla
  • huy: süper olmuş inşallah gelen gideni aratmaz 3 1 Yanıtla
  • Salih Has : Darısı Necip v pekdemek'e 1 0 Yanıtla
  • Özkan özdemir: Şükür Servet çetin den kurtuldu takım 1 0 Yanıtla
  • Bize Her Yer Trabzon: Ersan adına sevindim. Hayırlı olsun 1 0 Yanıtla
  • taraftar : pektemek oğuzhan necip gitsin 1 0 Yanıtla

Advertisement