Ersun Yanal'a Bitmek Bilmeyen Bilgisayar Eleştirisi - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal'a Bitmek Bilmeyen Bilgisayar Eleştirisi

Ersun Yanal\'a Bitmek Bilmeyen Bilgisayar Eleştirisi

Napoli maçı sonrası Trabzonspor'un efsane futbolcusu Ogün Temizkanoğlu tarafından sert bir dille eleştirilen Ersun Yanal'a yapılan "Bu işler bilgisayarla olsaydı.

20.02.2015 17:46

Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde başkan Aziz Yıldırım tarafından "Bir bilgisayardır tutturmuş gidiyor. İşte benim de önümde bilgisayar var. Bilgisayarla şampiyonluk falan olmaz" sözleriyle eleştirilen Ersun Yanal ve bilgisayarı, Napoli maçı sonrası da Oğuz Temizkanoğlu tarafından eleştirildi.

Bordo mavili takımın efsane futbolcusu Ogün Temizkanoğlu Napoli maçı yazısında, "Yardımcılarının başarılarını kendine mal ettin, simdi gerçekleri gördün mü Ersun Hoca? Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi" cümlelerini kullanırken Yanal'a yapılan bilgisayar eleştirileri bunlarla sınırlı değildi.

Tecrübeli teknik adam daha önce de Ankaragücü'nden ayrıldığı dönemde sarı lacivertli takımın o dönemki başkanı Cemal Aydın tarafından eleltirilmiş ve "Sabah gelirdi bilgisayarın başına, akşama kadar bilgisayar... Bu iş bilgisayarla hallolsaydı, Japonlar dünya şampiyonu olurdu kardeşim..." sözlerine maruz kalmıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ersun Yanal'a Bitmek Bilmeyen Bilgisayar Eleştirisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement