Ersun Yanal'ın Üslubu, Futbolcuları Rahatsız Etti - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal'ın Üslubu, Futbolcuları Rahatsız Etti

Fenerbahçe'den istifa eden Ersun Yanal'ın, futbolcularına karşı kullandığı "Hayvan herif", "Onun gençliğini s...." sözleri futbolcuları kızdırdı.

14.08.2014 11:07  Güncelleme: 11:24

Son 2 gündür Aziz Yıldırım'ın geçmişte çalıştığı her teknik adama sert bir üslupla yüklenmesi ve hiç de alışkın olmayan bir tarzla kurumsallıktan uzaklaşması herkesin dikkatini çekiyor. Başkanı bu kadar kızdıran eski hocası Ersun Yanal, 1 sezon boyunca tüm futbolcu ve teknik heyetin tepkisini daha ilk haftadan görmüştü.

Yanal yönetimindeki F.Bahçe'de yaşananlar ve yanlışlar nelerdi? İşte Vatan Gazetesi'ndeki o haberin devamı:

KÜFÜRÜN AYARI İYİCE KAÇTI!

"Sezonun ilk haftalarında Ersun hocanın üslubu çok tartışıldı, Ağzından çıkan cümlelerin birçoğu küfürle karışık söylemlerdi. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ses kaydında duyulduğu gibi, o üslupla oyuncularıyla konuşuyordu! Futbol dünyasında bu normal karşılanabilir ancak birebir konuşmalarda da bu ayar birçok kez kaçtı. Futbolcularına "Hayvan herif", "O yıldız mı?" veya "Onun gençliğini s..." dediğini herkes biliyordu.

5. MAÇI BİLE GÖREMEYEBİLİRDİ

Ersun Yanal'ın istifa etmesiyle ilgili olarak takımda ağırlığı olan bazı futbolcuların tavırlarıyla özellikle başı çektiği iddia ediliyor. Ancak asıl gerçek şu ki futbolcular, Ersun hocayı göndermek isteseler bunu çok erken yaparlardı. Hatta ligin ilk 5 haftasını bile göremezdi Ersun Yanal. Başlangıçta susmak en iyisiydi. Futbolcular tehlikenin farkında olsalar da hareketsiz kalmayı tercih ettiler."

Ersun Yanal\'ın Üslubu, Futbolcuları Rahatsız Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ersun Yanal'ın Üslubu, Futbolcuları Rahatsız Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • RASKO: Futbolcular önce kendilerine baksınlar, hakeme, arkadaşlarına kimin ne küfrettiği alenen görünüyor tv den. Çok yanlış ama etmeyen mi var kandırmasın kimse kimseyi. . . 25 3 Yanıtla
  • X/X/X: RASKO DOĞRU SÖYLÜYORSUN. . . BİR TABİR VAR DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR. HAKEMLER, YÖNETİCİLER, BAYANLAR BİLE ERKEKLERDEN DAHA BETER KÜFÜR ETMİYOR MU:)) HADİ HAYIR DEYİN HEMEN DOĞRUCULAR. . . 11 0 Yanıtla
  • himmet kaplan: adamsın rasko helal olsun 5 0 Yanıtla

Advertisement