Erzincanspor'u Üzen Kaza - Son Dakika
Güncel

Erzincanspor'u Üzen Kaza

Erzincanspor\'u Üzen Kaza

Kocaeli'de dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 19 yaşındaki Serhat Cinemre'nin profesyonel futbolcu olduğu ortaya çıktı.

21.06.2016 12:26

Kocaeli'de dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 19 yaşındaki Serhat Cinemre'nin profesyonel futbolcu olduğu ortaya çıktı. Kulübün Basın Sözcüsü İlker Taştan, "Serhat'ı geçen sezon transfer ettik. 31 Mayıs 2016 tarihi itibarı ile sözleşmesi sona ermişti. Sevilen futbolcumuzun genç yaşta hayatını kaybetmesi bizleri çok üzdü" dedi.

Kaza, dün gece D-100 karayolu Kocaeli Valiliği mevkiinde meydana geldi. Muhammet Emin Andıç yönetimindeki 59 KS 800 plakalı otomobil, çift şeritli yolda sağ şeritte duran Recep Ş.'nin kullandığı 41 L 9637 plakalı TIR'a arkadan çarparak altına girdi. Kazada, Muhammet Emin Andıç, Serhat Cinemre ve Fatih Yavuz yaralandı. Gelen 112 Acil ekibi, kalbi duran futbolcu Serhat Cinemre'yi hayata döndürmek için çabaladı. Asfalt yola yatırılan Serhat Cinemre kalp masajı ile kalbi yeniden çalıştırıldı. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serhat Cinemre'nin kalbi yeniden durdu ve doktorların çabaları sonuç vermedi. Muhammet Emin Andıç ile Fatih Yavuz ise kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

Serhat Cinemre'nin ölümü, yakınları ve ardaşlarının yanısıra, geçen sezon formasını giydiği 24 Erzincanspor camiasını da üzdü. 3'üncü Lig 2'nci Grupta mücadele eden 24 Erzincanspor'un Basın Sözcüsü İlker Taştan,  şunları söyledi:

"Serhat Cinemre'yi geçen sezon 24 Erzincanspor'a transfer ettik. 31 Mayıs 2016 tarihi itibarı ile sözleşmesi sona erdi ve memleketine döndü. Erzincan'da bulunduğu süre içerisinde yönetim, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıyla iyi ilişkiler kuran, sevilen futbolcumuzun genç yaşta hayatını kaybetmesi bizleri çok üzdü. Serhat kardeşimize Allah tan rahmet acılı yakınlarına sabırlar diliyoruz."

- Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincanspor'u Üzen Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement