Esad Yanlıları Montrö'de Eylem Yaptı - Son Dakika
Dünya

Esad Yanlıları Montrö'de Eylem Yaptı

Esad Yanlıları Montrö\'de Eylem Yaptı

İsviçre'nin Montrö şehrinde Cenevre-2 Konferansı'nın yapıldığı yerde toplanan bir grup, Esad yönetimini destekleyen bir protesto düzenledi.

22.01.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsviçre'nin Montrö şehrinde Cenevre-2 Konferansı'nın yapıldığı yerde toplanan bir grup, Esad yönetimini destekleyen bir protesto düzenledi.

Suriye'deki krizin sona erdirilmesini amaçlayan BM Cenevre-2 Konferansı bu sabah İsviçre'nin Montrö kentinde başladı. Konferansın yapıldığı Montro Kongre Merkezi girişinde Avrupa'nın çeşitli yerlerinden gelen Suriyeliler Esad yönetimini destekleyen bir protesto düzenledi.

İsviçre polisinin yoğun güvenlik önlemi aldığı kongre merkezi önünde toplanan grup, Beşşar Esad lehine sloganlar atarak, "Barış" ve "Biz Suriye halkıyız. Topraklarımızdaki teröre destek vermeği bırakın" şeklinde parkartlar açtı.

Suriye kökenli İtalyan vatandaşı Hassan Abdul, "İtalya Suriyeliler komitesi üyesiyim. Buraya Roma ve Milano başta olmak üzere İtalya'nın çeşitli kentlerinden 150 kişi 3 otobüsle Esad ve Suriye halkı için geldik. Ülkemize ve hükümetimize karşı oynanan bu çirkin savaşın saldırıların kurbanlarıyız" şeklinde konuştu.

Paris'ten geldiğini belirten bir başka Suriyeli ise, "Buraya terörizm bitsin, barış gelsin demek için geldim. 3 yıldır ülkemizde pek çok terörist var. Kadın, çocuk, yaşlı demeden herkesi öldürüyorlar" açıklamasında bulundu. - MONTRÖ

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Esad Yanlıları Montrö'de Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement