Esenler'den Suruç'a Kardeşlik Köprüsü - Son Dakika
Güncel

Esenler'den Suruç'a Kardeşlik Köprüsü

Esenler\'den Suruç\'a Kardeşlik Köprüsü

Esenler Belediyesi, Suruç'a kırtasiye malzemeleri, eğitim materyalleri, halı dokuma tezgahları ve çocuk parkları için oyun gruplarından oluşan bir TIR dolusu yardım malzemesi gönderdi.

17.02.2017 13:40  Güncelleme: 13:41

Esenler ile Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi arasında kardeşlik köprüsü kuruldu.

Esenler Belediyesi, Suruç'a kardeşlik köprüsü kurdu. Uzun yıllar adı terör olayları ile anılan ve İlçe Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu'nun Suruç Belediyesi'ne kayyum olarak atanmasıyla nefes alan Suruç'a bir destek de Esenler Belediyesi'nden geldi.

YARDIM MALZEMELERİ TÖRENLE UĞURLANDI

Suruç'taki okulların ihtiyacını karşılayacak bilgisayar, masa, sandalye, yazı tahtası, kitap, defter gibi çeşitli kırtasiye malzemeleri, iş geliştirme kursuları için eğitim materyalleri, bölgenin en büyük geçim kaynaklarından birisi olan halı dokumacılığı için halı dokuma tezgahları, çocuk parkları için oyun grupları başta olmak üzere farklı ürünlerden oluşan bir TIR dolusu yardım malzemesi, törenle Suruç'a gönderildi.

Esenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen uğurlama törenine Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ve AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ile belediye başkan yardımcıları katıldı.

GÖKSU: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Uğurlama töreninde basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Başkan Göksu, "Şanlıurfa'ya yaptığımız ziyarette özellikle gençlerimizin istihdamına yönelik fikir alışverişinde bulunmuştuk. Bugün gençlerimiz başta olmak üzere Suruçlu kardeşlerimiz için hazırladığımız yardım malzemelerimizi uğurluyoruz. Bölge insanımızın huzuru ve mutluluğu için her türlü desteği vermeye hazırız ve elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Başkan Göksu, iki belediye arasında özellikle kültürel faaliyetler konusunda işbirliği yapacaklarını da söyledi.

Bir süre önce Suruç'u ziyaret eden Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, ilçe yöneticileri ve vatandaşların talepleri doğrultusunda Esenler'den Suruç'a kardeşlik köprüsü kuracak bir yardımlaşma çalışması başlatacaklarının sözünü vermişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler'den Suruç'a Kardeşlik Köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement