Esenler'e Engelliler Kampüsü - Son Dakika
Güncel

Esenler'e Engelliler Kampüsü

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, engelli vatandaşlar ve ailelerine Engelliler Rehabilitasyon Kampüsü'nün müjdesini verdi.

15.07.2015 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayı boyunca her akşam bir sofrada iftar yemeğine katılan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Kemer Mahallesi'nde bulunan Özel Şevkatevi Rehabilitasyon Merkezi tarafından engelli ve aileleri için organize edilen iftara konuk oldu. AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ve Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya'nın da katıldığı iftarda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu bir de müjde verdi. Başkan Göksu, engelliler ve aileleri için yapılacak olan kampüsler ile Esenler'de yaşayan engelli vatandaşların sosyal hayata artık olduğundan daha fazla katılım sağlayacağını ifade etti.

SOSYAL HAYATA DAHA FAZLA KATILACAKLAR

Kemer Mahallesi'nde yapmayı planladıkları Engelliler Rehabilitasyon Kampüsü'nün Esenler'de yaşayan engellilere ve ailelerine hizmet vereceğini belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "İçinde engelliler için market ve kafeteryanın bulunacağı, özel servislerle isteyen tüm engelli vatandaşımızın İstanbul'un tarihi mekânlarına geziye katılacağı Engelliler Kampüsü inşa edeceğiz. Bu kampüs ile engelli vatandaşlarımız ve aileleri artık çok daha rahat nefes alacaklar. Engelli vatandaşlarım kampüsle birlikte sosyal hayata daha fazla katılacaklar" dedi.

İftar yemeği sırasında engelli vatandaşlara hediyeler veren Başkan Göksu, çocuklarla da yakından ilgilendi ve onlarla tek tek fotoğraf çekildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler'e Engelliler Kampüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement