Esenyurt Protokolünden Sağduyu Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Esenyurt Protokolünden Sağduyu Çağrısı

Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu, Kobani olaylarını bahane eden göstericilerin zarar verdiği ev ve iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu.

11.10.2014 16:43  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kobani olaylarını bahane eden göstericilerin zarar verdiği ev ve iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kobani olayları bahane edilerek yapılan korsan gösterilerde zarar gören ev ve iş yerlerini ziyaret etti. Başkan Kadıoğlu'nun İstiklal Mahallesi ve Cumhuriyet Caddesi'nde yaptığı ziyaretlere İlçe Kaymakamı Ekrem İnci ve beraberindeki heyet eşlik etti. Kaymakam İnci ve Başkan Kadıoğlu esnafa geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, oluşan maddi zararın kaymakamlık tarafından alınan kayıt işlemleri neticesinde karşılanacağını belirtti.

Kaymakam İnci, halkı sabırlı olmaya davet ederek, "Yapılan bu eylemlerin vatandaşlarımızı derinden etkilediğinin farkındayız. Fakat halkımız yine de sabırlı olmalıdır. Ülkemizi karıştırmak isteyenlerin hedefine ulaşamayacaklarını, birliğimizi ve kardeşliğimizi göstermeliyiz" dedi.

"SAĞDUYULU OLMALIYIZ"

Başkan Kadıoğlu, yapılan eylemler sonucu iş yerleri zarar gören esnaf ve vatandaşları sağduyuya çağırdı. Kadıoğlu, oluşan hasarların kaymakamlık tarafından giderileceği konusunda da esnafı bilgilendirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurt Protokolünden Sağduyu Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement