Esenyurt'ta Ramazan Paylaşarak Yaşanıyor - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta Ramazan Paylaşarak Yaşanıyor

Esenyurt\'ta Ramazan Paylaşarak Yaşanıyor

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, birlik sofrasında orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

04.07.2014 14:10

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, birlik sofrasında orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

Esenyurt Belediyesi tarafından her akşam farklı bir mahallede oluşturulan iftar sofralarına katılan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu vatandaşlarla iftar açtı. Başkan Kadıoğlu dün ise İnönü Mahallesi ve İncirtepe Mahallesi için Hz. Ömer Camii önünde kurulan iftar sofrasında 4 bin mahalle sakini ile birlikte iftar yaptı. Buradaki iftar programına Kadıoğlu ile birlikte AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, İstanbul AK Parti İl Yöneticileri ve Mahalle Muhtarları katılım sağladı.

KADIOĞLU; "BİRLİK SOFRAMIZ HİÇ BOZULMASIN"

Komşuluk, paylaşmak, kardeşlik, birlik ve beraberlik olgusunun yaşandığı Esenyurt iftar sofralarında açılan oruçlar ardından cami hocasının duaları ile eller hep birlikte açılarak Allah'a şükredildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu iftar ve dua ardından söz alarak yaptığı konuşmasında Ramazan sofralarının birlik ve kardeşlik anlamına geldiğini vurguladı. Kadıoğlu, "Bugün bir araya geldiğimiz bu birlik sofralarında olduğu gibi Rabbim her zaman Ülkemizde ve milletimizin ağzının tadını bozmadan millet olarak kardeşlik ve birlik içinde yaşamayı nasip etsin. Allah tuttuğunuz oruçlarınızı kabul etsin ve hep birlikte bayramı görmeyi nasip etsin. Şimdiden Ramazan'ınız ve Bayramınız kutlu olsun" dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu her gün farklı bir mahalle ve caddede düzenlenen iftar programları ardından Yeşilkent Mahallesi Esenyurt Spor Parkı Ramazan Etkinlik alanında vatandaşlar ile bir araya geliyor. Çeşitli etkinliklerin yapıldığı Ramazan alanına katılan Başkan Kadıoğlu, burada vatandaşlar ile görüşerek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta Ramazan Paylaşarak Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement