Taksiciler arasındaki "yolcu alma" kavgası kanlı bitti - Son Dakika
3. Sayfa

Taksiciler arasındaki "yolcu alma" kavgası kanlı bitti

Esenyurt'ta başka bir ilçeden gelerek sitenin önünden yolcu alan taksici, site içindeki taksi durağındaki şoförler tarafından sopa ile darbedilip bıçaklandı. Kısa sürede olay yerine gelen polis, 5 kişiyi gözaltına aldı.

24.10.2020 15:59  Güncelleme: 17:14

İstanbul Esenyurt'ta Mehterçeşme Mahallesi'nde bulunan bir sitenin önünde meydana gelen olayda, başka ilçeden gelen Y.E.Ş. adlı taksi şoförü, site önünden yolcu almak istedi. Site içindeki taksiciler duruma sinirlenince taraflar arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu Y.E.Ş. adlı şahıs darbedilip bacağından bıçaklandı. Yaralı taksici hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine kısa sürede gelen polis, konuyla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı.

TAKSİCİNİN DÖVÜLME ANI KAMERADA

Yaşanan kavga anı da bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaldı. Görüntülerde taksicinin diğer grup taksiciler tarafından darbedilmesi yer aldı.

Taksiciler arasındaki "yolcu alma" kavgası kanlı bitti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Taksiciler arasındaki 'yolcu alma' kavgası kanlı bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • kemal çelebi: şimdi anlamadıgım şey taksiciler herhangi bir yerden yolcu alamıyormu? bi yasal duzenleme varmı? 11 1 Yanıtla
  • NORMAL YA: ADAMIN CIKMADIĞI YER HEPSİ İNSAN DA 9 0 Yanıtla
  • Cahalet: Ne biçim bir hale geldik ya taksi dediğin gezerek yolcu alan bir sistem üzerine kurulu benim bildiğim ne zamandan beri semt semt durak sahipleri oldu yada şöyle özetliyeyim biz ne zaman İNSAN OLMAYI UNUTTUK .. ekmek parası kazanan insanlara bakış açım değişti açımızdan bir birimizi öldürür olduk sanırım .. 0 0 Yanıtla
  • veli : BİR GÜN BUNLARDAN BAHSETMEYİN HER GÜN TAKSİCİ OLAYI EĞİTİM ŞARTTTT 0 0 Yanıtla
  • yoksul: ESENYURT olmuş eşkiyayurt ne bölye istediyin gibi herşey yapın kim bunlara dur diyecek 0 0 Yanıtla

Advertisement