Esenyurtlu Çocuklar Sünnet Şöleninde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Esenyurtlu Çocuklar Sünnet Şöleninde Buluştu

Esenyurtlu Çocuklar Sünnet Şöleninde Buluştu

Esenyurt Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu Sünnet Şöleni, 3 bin 25 çocuğu ve ailelerini bir araya getirdi.

05.06.2016 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu Sünnet Şöleni, 3 bin 25 çocuğu ve ailelerini bir araya getirdi.

Esenyurt Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu Sünnet Şöleninde, ilçede yaşayan 3 bin 25 çocuk ücretsiz bir şekilde sünnet oldu. Turgut Özal Stadyumunda düzenlenen sünnet şöleni, çocuklar için özel hazırlanan palyaço gösterileriyle başladı. Konser ve çeşitli oyunlarla devam eden şölende çocuklar ve aileleri keyif dolu anlar yaşadı. Çocuklar özel günlerinin tadını çıkarırken aileleri, çok mutlu olduklarını dile getirerek Esenyurt Belediyesine teşekkür etti. Şölene katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na büyük ilgi gösteren vatandaşlar, başkan Kadıoğlu'yla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"PEYGAMBERİMİZLE İLGİLİ BİR SÜNNET YAPMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ"

Müslüman bir toplum olarak peygamberimizin sünnetini icra etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Bugün yaptığımız geleneksel toplu sünnet, Peygamberimizin bir sünnetini Müslüman bir toplum olarak bugün burada icra etmiş oluyoruz. Aleme rahmet olarak gönderilen peygamberimizle ilgili bir sünnet yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazandan bir gün önce böyle anlamlı bir gün düzenledik. Vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdiler. Şükürler olsun ki toplumumuz böyle bir sevgi içerisinde" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurtlu Çocuklar Sünnet Şöleninde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement