Esenyurtlular Ramazan'da Edirne'yi Geziyor - Son Dakika
Yerel

Esenyurtlular Ramazan'da Edirne'yi Geziyor

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen gezi programıyla ilçede yaşayan vatandaşlar, Ramazan ayı boyunca Edirne’nin tarihi ve turistik yerlerini görme fırsatı buluyor.

07.07.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen gezi programıyla ilçede yaşayan vatandaşlar, Ramazan ayı boyunca Edirne'nin tarihi ve turistik yerlerini görme fırsatı buluyor.

Esenyurt Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün iki otobüsle Esenyurtlu vatandaşları Edirne'ye götürüyor. Esenyurt Belediyesi tarafından organize edilen Edirne tarihi ve turistik yerleri ziyaret sırasında belediye görevlileri tarafından vatandaşların sevk ve idaresi sağlanıyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun "Siz isteyin biz yapalım" hizmet anlayışı ile Esenyurt'ta yaşayan vatandaşları Türkiye'nin her bölgesine gezi ve ziyaret hizmetini de yerine getiriyor.

Esenyurtlu vatandaşlar, Edirne Şükrü Paşa Şehitliği, Beyazıt Külliyesi, Kırkpınar Güreş Alanı, Ulu Camii, Dar-ül Hadisi Camii, Saray Kapı Şehitliği'ni gezerek Tarihi Selimiye Camii'nde gezi programını sonlandırıyor. Edirne Selimiye Camii önünde son bulan gezi programında vatandaşlar Esenyurt Belediyesi tarafından hazırlanan iftar sofralarında oruçlarını açarak, akşam namazı sonrasında Esenyurt 'ta dönüş için hareket ediyorlar.

Esenyurtlular, Ramazan ayında tarihi ve manevi mekanları görme imkanı bulduklarından dolayı son derece memnun olduklarını söyleyerek Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na sonsuz teşekkür ettiklerini söylediler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurtlular Ramazan'da Edirne'yi Geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement