Eser West Survivor'dan Kendi İsteğiyle Ayrılınca Sosyal Medya Yıkıldı - Son Dakika
Magazin

Eser West Survivor'dan Kendi İsteğiyle Ayrılınca Sosyal Medya Yıkıldı

Eser West dün kendi isteğiyle Survivor'dan ayrılınca Twitter yıkıldı. Daha önce Survivor Panorama'da açıklama yapan Hakan Hatipoğlu "Eser şampiyon olamaz" demişti, dediği çıktı.

18.02.2017 10:24  Güncelleme: 12:21

Survivor'da Acun Ilıcalı dün acil durum konseyi düzenleyerek bir kişinin adadan ayrıldığını açıkladı. Bu isim gönüllüler takımından Eser West'di. Eser, Survivor'dan kendi isteğiyle ayrılmasının ardından Twitter tam anlamıyla yıkıldı.

HAKAN HATİPOĞLU ESER ELENİR DEMİŞTİ

"Survivor Panoroma" programında Hakan Hatipoğlu daha önce Eser West hakkında açıklamalar yapmış, açıklamalarında "Türk halkı Eser'i Sedat'ın düşmesinin ardından 'oh olsun' dediği için şampiyon yapmaz" demişti, dediği gerçek oldu.

ESER WEST'İN AYRILMASININ ARDINDAN HAKAN HATİPOĞLU HEMEN TWEET ATTI

Eser West'in ayrılmasının ardından, Twitter yıkıldı. Eski Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu "İnanın üzüldüm ama belliydi. Survivor Eser'e göre değil. Hayatı boyunca mutlu olsun... Güle Güle Eser" yazdı.

ESKİ SURVİVOR YARIŞMACISI SEMİH ÖZTÜRK DE TWEET ATTI

Eser West'in Survivor'dan ayrılmasının ardından, eski Survivor yarışmacısı, Semih Öztürk de Tweet attı. Öztürk, "Oyunlardaki performansından dolayı izleyiciye yaşattığın keyif için teşekkürler Eser West" yazdı.

İşte Eser West için atılan tweetler:

Kaynak: Haberler.com

Eser West Survivor\'dan Kendi İsteğiyle Ayrılınca Sosyal Medya Yıkıldı

Son Dakika Magazin Eser West Survivor'dan Kendi İsteğiyle Ayrılınca Sosyal Medya Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement