Eşini Darp Etti! İbrahim Toraman Eşine 6 Ay Yaklaşamayacak - Son Dakika
Spor

Eşini Darp Etti! İbrahim Toraman Eşine 6 Ay Yaklaşamayacak

Eylem Toraman, kendisini darp ettiği gerekçesiyle İbrahim Toraman için mahkemeden uzaklaştırma kararı çıkardı. Futbolcu, eşine 6 ay süreyle 100 metreden fazla yaklaşamayacak.

27.02.2016 09:05  Güncelleme: 10:05

Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman'a boşanma davası açan eşi Eylem Toraman, mahkemeden uzaklaştırma kararı da çıkardı. Futbolcu, şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşine 6 ay süreyle 100 metreden fazla yaklaşamayacak.

6 AY EŞİNE YAKLAŞAMAYACAK

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman'la iki yıldır evli olan Eylem Toraman, şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeden koruma istedi. Toraman, "Ciddi can güvenliği endişesi içindeyim. Davalının evlilik birliğine uygun olmayan gece hayatı var" dedi. Talebi yerinde bulan İstanbul Aile Mahkemesi, İbrahim Toraman'ın 6 ay süreyle 100 metreden fazla eşine yaklaşmamasına karar verdi. İbrahim Toraman mahkeme kararına aykırı davranırsa zorlama hapsine tabi tutulacak.

"EVLADI İÇİN UZUN BİR SÜRE SUSTU"

Gazetelerde çıkan "Toraman'a şiddet suçlaması" haberlerinin gerçek olduğunu belirten Eylem Toraman'ın avukatı Nazmi Zengin, "Müvekkilimin uzun bir süre susmasını tek sebebi evladıdır. Evlilik birliği içinde de eşinden ne kendisi için ne de evladı için hiçbir konuda maddi destek almıştır. İbrahim Toraman, müvekkilim çocuğuna hamileyken kendisine mal ayrılığına ilişkin bazı evraklar imzalatmıştır" dedi.

"DEFALARCA DARP EDİLDİ"

Müvekkilinin eşi tarafından defalarca darp olayına maruz kaldığını anlatan avukat Zengin, "En son 24 Ocak 2016 tarihinde bebeği kucağında iken davalı eş, müvekkilimi feci şekilde darp etmiştir. Bunun üzerine müvekkilim ambulansla hastaneye kaldırılmıştır. Müvekkilimizin ciddi can güvenliği endişesi bulunmaktadır. Bu nedenlerle müvekkilim bir aydır İstanbul'daki baba evinde kalmaktadır" diye konuştu.

ŞİDDET UYGULADIĞINI YALANLAMIŞTI

Geçtiğimiz gün Hürriyet'e açıklama yapan İbrahim Toraman, ayrılık haberlerini doğrulamış ancak eşine şiddet uyguladığı iddialarını yalanlamıştı. "Şiddet diye bir şey söz konusu değil. Hanımefendinin Almanya'ya yerleşmek istemesiyle bizim ilişkimiz son buldu. Oraya yerleşmeyeceğim için yolları ayırma kararı aldık" diyen futbolcunun açıklaması eşi Eylem Toraman'ın avukatı Nazmi Zengin tarafından yalanlandı.



DARP FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Eylem Toraman'ın darp edildikten sonra çekilen fotoğrafları kanıt olarak sunan Zengin, müvekkilinin Almanya'da değil, İstanbul'da yaşadığını belirtti.


Eşini Darp Etti! İbrahim Toraman Eşine 6 Ay Yaklaşamayacak

Son Dakika Spor Eşini Darp Etti! İbrahim Toraman Eşine 6 Ay Yaklaşamayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • sebo: Iyi yapmiş dövecek tabi adamin karisi kime ne kardeşim.kadin akili olsa kendini dövdürmez 8 47 Yanıtla
  • KADINA SAYGI: KADINA SAYGILI OLUN ÇÜNKÜ O İNSANOĞLUNUN ANA SIDIR.HZ ALİ 29 0 Yanıtla
  • Aykut: Para ve azgınlık...Sen de öleceksin.... 24 0 Yanıtla
  • maho: lan ibo ne hayvanmışssın sen ya erkeklik mi bu iğrenç yaratık adam 16 0 Yanıtla
  • İnsan: Toraman olmadı bu şiddet.O kadın sana emanet. 14 1 Yanıtla
  • qamill: Buda sacma mahkemeye gidip esim darbetti diyen bi kadina mahkeme ese uzallastrma veriyor. Kadin hakki derken iftiralar yuzunden erkek de magdur oluyor. 3 11 Yanıtla
    qamill: Darba gerek yol sahid oldum karisi sirf kizdi diye uzakladyrma aldirdi arkafasima. Otellerde kaldi adam bos konusmiyoz 0 3
  • geri zekalılar: kafasına buyruk yaşayan kadın ı koruyan bu kanunlara rağmen hâlâ kadını savunan geri zekalı erkek sürüsü 4 10 Yanıtla
  • memo: Pisligin biri zaten.iceri atin.besiktasta son yilinda takim arkadasina bile saldirip darp etmedimi.kadina haylihayli yapar. 13 1 Yanıtla
  • Zaral: İntıfram da renk değişimi yapmış ruj sürmüş boynuna gözler de rimel 10 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement