Esk Karkas Et Satacak - Son Dakika
Ekonomi

Esk Karkas Et Satacak

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü (ESK) dondurulmuş çeyrek karkas sığır eti satışı yapacak.

11.08.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü (ESK) dondurulmuş çeyrek karkas sığır eti satışı yapacak.

ESK'nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurum, dondurulmuş çeyrek karkas sığır etinin satışını peşin olarak gerçekleştirecek.

Talepler, ESK tarafından oluşturulan bir komisyonca değerlendirmeye alınacak. Komisyonca uygun görülen taleplere ilgili kombina tarafından teslimatları gerçekleştirilecek, uygun görülmeyen taleplerin ise teminatları iade edilecek.

Alıcı firma, talep formunu ilgili kombinaya teslim ederken, toplam tutarın yüzde 3'ü oranında teminatı nakit olarak yatıracak.

Talep edilen mal, 10 iş günü içerisinde teslim alınmadığı takdirde, teminat irat kaydedilecek ve firma bu konuda hiçbir hak iddia edemeyecek.

Mal bedeli, teslimattan önce ödenecek ve tahsil edilen tutara karşılık gelecek kadar ürün teslimatı yapılacak. Ek ödeme alınmadan ilave teslimat yapılmayacak.

Ödeme tutarı alıcının talep ettiği emtiaya ait KDV dahil TL/kilogram fiyatla miktarın çarpılması sonucu hesaplanacak.

Satışı yapılacak toplam ürün miktarı Kurumun stok durumuna göre firma bazında aylık maksimum 200 tonun üzerinde olmayacak. Firmaya kapasite raporunun üzerinde satış yapılmayacak.

Satış ve teslimat Et ve Süt Kurumu Sakarya Et Kombinası ve Sincan Et Kombinası Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilecek.

Kurum, 18-30 aylık kültür ırkı ve melezleri erkek sığır çeyrek karkasları satışa sunacak. Büyükbaş karkas et satışlarında but ve kol eşit sayıda olacak.

Faaliyetlerini, kırmızı et sanayii ve/veya yemek sanayii alanında fiilen sürdürmekte olan firmalara satış yapılacak, istekli firmalar, kayıtlı oldukları meslek birlik ve/veya derneklere üyelik belgesi ve kapasite raporunu ibraz edecek.

Ürün talep formunda söz konusu ürünün kilogram fiyatı 21,50 lira + KDV olarak belirlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Esk Karkas Et Satacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement