Eski Bakan Elvan: Beni Kemer'in Bakanı ve Milletvekili Olarak Görün - Son Dakika
Güncel

Eski Bakan Elvan: Beni Kemer'in Bakanı ve Milletvekili Olarak Görün

Eski Bakan Elvan: Beni Kemer\'in Bakanı ve Milletvekili Olarak Görün

*- ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, "Beni artık Kemer'in milletvekili ve bakanı olarak görün" dedi.

04.06.2015 15:32

*- ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, "Beni artık Kemer'in milletvekili ve bakanı olarak görün" dedi.

Ak Parti Kemer İlçe Teşkilatı tarafından Akfest Gençlik Festivali kapsamında Ayna konseri düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinliğe, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, Ak Parti Antalya 1'inci sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan, eşi Zeliha Elvan, İl Başkanı Rıza Sümer, İlçe Başkanı Ferruh Derin, Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz ve partililer katıldı.

Burada konuşan Lütfi Elvan, Kemer'de yarın köprülü kavşak açılışı yapacaklarını belirterek, Kemer 3 ve Phaselis köprülü kavşaklarının da en kısa sürede yapımına başlanacağını söyledi. Antalya'ya yapılacak yatırımlardan bahseden Lütfi Elvan, "Beni artık Kemer'in milletvekili ve bakanı olarak görün. Kemer Lütfi Elvan'sız olmaz" dedi.

Elvan'ın konuşmasının ardından İlçe Gençlik Kolları üyeleri meşaleler yakarak 'biz de seni seviyoruz' sloganı attı. Daha sonra sahneye çıkan Ayna grubu sevilen şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Bakan Elvan: Beni Kemer'in Bakanı ve Milletvekili Olarak Görün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement