Eski Bakan Erdoğan Bayraktar ile Özel Güvenlik Görevlisi Barıştı... - Son Dakika
Güncel

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar ile Özel Güvenlik Görevlisi Barıştı...

Erdoğan BayraktarSarıldık, helalleştik. Böyle bir dönemde milletimizi bu konuyla meşgul ettiğimiz için üzgünümHaber İstanbul DHAHalkalı'da bulunan Avrupa Konutları'nda dün akşam bir özel güvenlik görevlisini darp etme görüntüleri sosyal medyada yayınlanan eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, kavga ettiği özel güvenlik görevlisi ile barıştı.

16.05.2016 19:32

Erdoğan Bayraktar

Sarıldık, helalleştik. Böyle bir dönemde milletimizi bu konuyla meşgul ettiğimiz için üzgünüm

Haber İstanbul DHA

Halkalı'da bulunan Avrupa Konutları'nda dün akşam bir özel güvenlik görevlisini darp etme görüntüleri sosyal medyada yayınlanan eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, kavga ettiği özel güvenlik görevlisi ile barıştı.

Erdoğan Bayraktar, barışma haberini Twitter hesabından duyurdu. Bayraktar, takipçileriyle paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi

Kamuoyunu dünden beri meşgul eden olay basına yansıdığından çok farklı şekilde cereyan etmiştir. Buna rağmen söz konusu haberde adı geçen güvenlik görevlisi kardeşim... bugün ziyaretime geldi. Olayın bu noktaya gelmesinden dolayı rahatsız olduğunu ifade etti. Ben de kendi adıma üzgün olduğumu belirttim. Sarıldık, helalleştik. Böyle bir dönemde milletimizi bu konuyla meşgul ettiğimiz için üzgünüm. Kamuoyunun bilgilerine arz ederim.

Bayraktar, Twitter mesajında, özel güvenlik görevlisi ile el sıkışması ve sarılmasına ilişkin fotoğraflara da yer verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Bakan Erdoğan Bayraktar ile Özel Güvenlik Görevlisi Barıştı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement