Eski Bakan Suat Kılıç'tan Aksaray Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eski Bakan Suat Kılıç'tan Aksaray Belediyesi'ne Ziyaret

Eski Bakan Suat Kılıç\'tan Aksaray Belediyesi\'ne Ziyaret

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

09.06.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret etti.

Aksaray Belediyesini ziyareti sırasında Başkan Yazgı ve ekibi tarafından karşılan Eski Bakan Suat Kılıç, Aksaray Belediyesi'nin yeni logosuna hayran kaldı. Başkan Yazgı, Bakan Kılıç'a logonun içeriği ve önemi konusunda bilgi verdi. Bu figür ve logonun Türkiye'de sadece Aksaray'da olduğuna dikkat çeken Başkan Yazgı, "Bu bizim markamız" dedi. Kılıç, Aksaray Belediyesi'nin logosunun 2. Kılıçaslan'ın mührü olması dolayısıyla yeni sloganlarla Aksaray'ın tanıtılabileceğine işaret ederek, "2. Kılıçaslan'ın mühür vurduğu kente hoş geldiniz" şeklinde sloganlarla şehrin tanıtılabileceği söyledi.

Eski Bakan Suat Kılıç, logo seçimini çok başarılı bulduğunu belirterek, Başkan Yazgı'yı tebrik etti. Kılıç, Aksaray'ın gelişmekte olan bir şehir olduğunu ve önemli olanın bu şehirde hayatı kolaylaştırmak olduğunu ifade ederek, bir de şehrin tarihi kimliğini Türkiye'ye duyurabilmenin önemli olduğunu kaydetti.

Kılıç, Aksaray'ın yeni belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibinin şehre çok güzel hizmetler yapacağına inandığını belirterek, Başkan Yazgı ve ekibine başarılar diledi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Bakan Suat Kılıç'tan Aksaray Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement