Eski Devlet Bakanı Çağlar'dan Bursaspor'un Yeni Yönetimine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eski Devlet Bakanı Çağlar'dan Bursaspor'un Yeni Yönetimine Ziyaret

Bursaspor'un eski başkanlarından, Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

19.05.2015 23:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa spor'un eski başkanlarından, Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Kızı Yeşim Hattat, torunları Alihan ve Çağla ile Özlüce Tesislerine gelen Çağlar'ı, Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcular Ozan İpek, Volkan Şen, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı karşıladı.

Çağlar, burada yaptığı konuşmada, Bursaspor'un çok güzel bir genel kurul gerçekleştirdiğini ve bu yarışta ipi göğüsleyen Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilemek üzere tesislere geldiğini belirtti.

Başkan adayı Mesut Mestan'ı da tebrik eden Çağlar, "Bize ne görev düşüyorsa buradayız. Kulüp kurulduğunda üye oldum. Şu anda yaşayan üyeler arasında 11'inci sıradayım. Bursaspor kurulalı 52 sene olmuş. Nereden nereye geldik. Şenol Hocam gönül adamıdır. Paraya pula önem vermez ve problem olmaz" diye konuştu.

"Hep bizim yanımızda oldu"

Bölükbaşı da Cavit Çağlar'ın ziyaretinden dolayı büyük onur duyduklarını belirtti.

Bursaspor camiasının başta gelen insanlarından birisinin de Cavit Çağlar olduğunu aktaran Bölükbaşı, "Cavit Çağlar, gerek siyasi yaşamı, gerek iş adamlığı ve gerekse de spor adamlığıyla her zaman iftihar kaynağımız olmuştur. Hep bizim yanımızda oldu" ifadelerini kullandı.

Bölükbaşı, Çağlar'ın her zaman, herkese destek olduğunu belirterek, "Kimseyi kırmamaya özen gösteren bir ağabeyimiz. Bursaspor'a Türkiye Kupası'nı kazandıran başkanımız. Sürekli bizim yanımızda durdu" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Bölükbaşı, Çağlar'a isminin yazılı olduğu Bursaspor forması hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Devlet Bakanı Çağlar'dan Bursaspor'un Yeni Yönetimine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement