Eski Gazeteci Yeni Milli Sporcu Oldu - Son Dakika
Güncel

Eski Gazeteci Yeni Milli Sporcu Oldu

Eski Gazeteci Yeni Milli Sporcu Oldu

Eski gazeteci yeni milli sporcu olduHAVALİMANINDA VÜCUT ŞOVVücut Geliştirme Milli Takımı, İspanya'nın Barcelona kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası için bugün İstanbul'dan hareket etti.

04.05.2016 17:49

Eski gazeteci yeni milli sporcu oldu

HAVALİMANINDA VÜCUT ŞOV

Vücut Geliştirme Milli Takımı, İspanya'nın Barcelona kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası için bugün İstanbul'dan hareket etti. Barcelona'ya giden milli takım arasında eski bir gazeteci de vardı. 44 yaşında milli takıma katılma başarısını gösteren Fatih Ferhat Sürmeli eski bir gazeteciydi. Atatürk Havalimanı'nda yarışma öncesi bir performans sergileyen sporculara yolcular ve personelde ilgi gösterdi. Telefonlarıyla görüntü almaya çalışanlar sporcularla özçekim yapmayı da ihmal etmediler.

Şampiyonaya ilişkin olarak bilgi veren Vücut geliştirme, fitness,Bilek güreşi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şirin Beklentimiz her zamanki gibi. Bu sefer istediğimizi alıp döneceğiz. Sporcularımı iyi hazırlanmış durumdalar. Umutluyuz. Bundan sonra önümüzde Dünya şampiyonası var. Şu anda Türkiye'de 5 bin lisanslı sporcumuz var dedi.

Basın mensubu arkadaşlarının Uzun senelerdir gazetecilik yaptın hangisi daha zor sorusunu yanıtlayan Sürmeli'de, Her iki meslekte zor. Eski mesleğimin stresi, problemleri çok fazlaydı ama bu sporunda en önemli unsuru antrenman, beslenme. Bizi en çok zorlayanı ise diyet yapmak. Neredeyse bir çok şeyi yemiyoruz. Kilo almamak ve formumuzu bozmamak için. Ekip olarak gidiyoruz inşallah Avrupa'da derece almaya çalışacağız. Başarılı olursak ne mutlu bize. Master klasik vücut kategorisinde 40-49 yaş arası Açık Sıklette yarışacağım diye cevapladı.

Kadınların bu sporla daha çok ilgilenmesi gerektiğini söyleyen Milli sporcu Gülizar Tüfenk de 34 yaşında ve iki çocuk annesiyim iki oğlum var. Kendimi gayet iyi hissediyorum .Sağlık, dinamiklik ve psikolojik olarak iyi hissediyorum. Bu sporu seviyorum. Sağlık için tüm bayanlara tavsiye ediyorum şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Gazeteci Yeni Milli Sporcu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement