Eski Malkara - Tekirdağ Yolu Ulaşıma Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Eski Malkara - Tekirdağ Yolu Ulaşıma Açılıyor

Eski Malkara - Tekirdağ Yolu Ulaşıma Açılıyor

1964 yılında ulaşıma kapatılan eski Malkara-Tekirdağ yolunun tekrar ulaşıma açılması için Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un talimatıyla çalışmalar başlatıldı.

06.08.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1964 yılında ulaşıma kapatılan eski Malkara- Tekirdağ yolunun tekrar ulaşıma açılması için Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un talimatıyla çalışmalar başlatıldı.

Başkan Ulaş Yurdakul, Malkara'da 1964 yılında D-110 Londra Asfaltının hizmete girmesiyle beraber kullanılmayan yolda Organize Sanayi Bölgesine kadar meydana çıkartılıp genişletme yapılacağını söyledi. Greyderler ile tabanının belirlenmesi çalışmalarına başlanan yol ile ilgili açıklama yapan Başkan Yurdakul, "Yolun hizmete girmesiyle beraber Organize Sanayi Bölgesine olan ulaşım da Londra Asfaltından bu yola kaydırılarak Malkara ile OSB arasının ana yola çıkılmadan rizikosuz şekilde iletişimi sağlanacaktır" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert ve Zabıta Müdürü Ercan Doğan, 50 yıldır açılmayan yol için yapılan ön çalışmaları yerinde inceledi. Yol yapım çalışmalarına ise en yakın zamanda başlanılacağı belirtildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Malkara - Tekirdağ Yolu Ulaşıma Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement