Eski Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar'ın Eşi Selma Kar, Yazdığı Kitabı Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Eski Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar'ın Eşi Selma Kar, Yazdığı Kitabı Tanıttı

Eski Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar'ın eşi Selma Kar, yazdığı "Politikanın Dikenli Yollarının Yalnız Kadınları" adlı kitabını tanıttı.

19.03.2012 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar'ın eşi Selma Kar, yazdığı "Politikanın Dikenli Yollarının Yalnız Kadınları" adlı kitabını tanıttı.

Konak Simit Sarayı'nda eşi Bülent Kar ile birlikte yazdığı kitabını tanıtmak amacıyla basın toplantısı düzenleyen Selma Kar, kitabında, siyasetin arkasında kalan kadının durumunu anlatmak istediğini söyledi.

Selma Kar, "Siyasetin ön saflarında yer alan kişilerin arkasındaki aile bireyleri ne tür sıkıntılar çeker, ne gibi eksiklikler hisseder, onu biraz olsun toplumla paylaşmak istedim. Nedenine gelince, şimdiye kadar hiçbir politikacı eşi yaşadığı sıkıntıları hiçbir şekilde kaleme almamış, bunlar hep gizli kalmıştır. Çevresindeki insanlara sadece gülümseyen yüzlerini göstermişlerdir. Ben yaşanılan sıkıntıları kaleme alarak biraz olsun bunların bilinmesi konusunda ilk olmak istedim" dedi.

Hayalinin yazdığı kitabının bir dizi veya film şeklinde çekilmesi olduğunu anlatan Kar, "İnşallah bir yapımcıya bu kitabım ulaşır" diye konuştu.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar'ın Eşi Selma Kar, Yazdığı Kitabı Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement