Eski Manken, Ajans Sahibi Çağdaş Karasu Operasyon Geçirdi - Son Dakika
Magazin

Eski Manken, Ajans Sahibi Çağdaş Karasu Operasyon Geçirdi

Eski Manken, Ajans Sahibi Çağdaş Karasu Operasyon Geçirdi

Eski manken, reklamcı ve organizatör Çağdaş Karasu, nefes darlığı ve göğüs ağrısı şikayetiyle başvurduğu Fatih Hastanesi'nde operasyon geçirdi.

29.05.2015 15:54  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalp içerisinde elektriksel uyarıların iletilmesi bozukluğu ile oluşan Brugana Sendromu teşhisi konan Karasu'ya geçirdiği başarılı operasyonun ardından sağlığına kavuştu.

OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ

Karasu'nun sağlık durumuyla ilgili konuşan Medical Park Fatih Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç .Dr. Vecih Oduncu şu bilgileri verdi:

"Hastamız nefes darlığı, fenalık hissi ve göğüs ağrısı şikayetiyle bize başvurdu. Yapılan incelemeler sonrasında hastamızın kalp yetmezliğinin ve kalp damarlarında herhangi bir tıkanma olmadığını gözlemledik. Daha sonra yapmış olduğumu elektro incelemelerde çok nadir gözlenene Brugada Sendromu olduğunu saptadık. Bu sendromun kesin bir ilaç tedavisi ve ameliyatı olmadığı için hastamızı lokal anestezi ile sol köprücük kemiğinin altına ICD dediğimiz şoklama cihazı yerleştirildi. Şu anda hastamızın genel durumu gayet iyi, herhangi bir ritim bozukluğu gelişmedi."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Eski Manken, Ajans Sahibi Çağdaş Karasu Operasyon Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement