Eski Mezunlar Köfte Şenliğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Eski Mezunlar Köfte Şenliğinde Bir Araya Geldi

1976’da Diyarbakır Anadolu Lisesi adı verilen Diyarbakır Maarif Koleji mezunları, düzenlenen köfte şenliğinde bir araya geldi.

03.05.2015 14:10

1976'da Diyarbakır Anadolu Lisesi adı verilen Diyarbakır Maarif Koleji mezunları, düzenlenen köfte şenliğinde bir araya geldi.

Diyarbakır'da 1956 yılında Diyarbakır Maarif Koleji olarak açılan ve 1976 yılında Diyarbakır Anadolu Lisesi'ni adını alan kolejin mezunları, bu yıl 11'incisi düzenlenen köfte şenliğinde bir araya geldi. Organizasyonunu DMK-DAL Mezunlar Derneği'nden Rojda Budak ve Aslan Tanaman'ın yaptığı şenliğe, 1971 yılından bu yana mezun olan birçok öğrenci katıldı. Lisenin bahçesinde yapılan şenlikte birbirleri ile hasret gideren eski dostlar, okul anılarını yar etti.

Etkinliği organize edenlerden Rojda Budak, hayatlarının en mutlu günlerini geçirdikleri ve en güzel dostlukları yaşadıkları lise yıllarını yad etmek için toplandıklarını söyledi. Budak, hayatta her şeyi mutlu olmak için yapıyorken en mutlu oldukları insanları bir arada görmek için de bir şeyler yapılması gerektiğini ve bu organizasyonla bunu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, kaydetti:

"Hayatta yaptığımız her şey mutlu olmak için yapıyoruz. Bu etkinliği düzenlememizde ki asıl amaçta mutlu olmak. Çünkü biz hayatımızın en güzel ve en mutlu yıllarını burada yaşadık. Mutlu anlarımızı yad etmek, eski dostlarımızla bir araya gelmek ve hasret gidermek için bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündüm. ve yıllardır okulun kantin işletmeciliğini yapan dostum Aslan Tanaman'la böyle bir fikir geldi aklımıza. Biz mutlu olmak için buradayız. Bu 11. etkinliğimiz ve daha uzun yıllar burada dostlarımızla bir araya gelmeyi, onları bir araya getirmeyi hedefliyoruz." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Mezunlar Köfte Şenliğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement