Eski Nişanlısını Vuran Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Eski Nişanlısını Vuran Genç Hayatını Kaybetti

Eski Nişanlısını Vuran Genç Hayatını Kaybetti

Çorum’un Sungurlu ilçesinde üniversite öğrencisi olan eski nişanlısını tabancayla vurduktan sonra intihara teşebbüs eden genç, bugün kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

21.05.2014 10:53

Çorum'un Sungurlu ilçesinde üniversite öğrencisi olan eski nişanlısını tabancayla vurduktan sonra intihara teşebbüs eden genç, bugün kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olay, Sunguroğlu Mahallesi Atatürk Stadyumu yanında meydana gelmişti. İddiaya göre, İstanbul'da yaşayan Mustafa Ç. (24) isimli genç Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu İşletme bölümü öğrencisi Cennet Günana konuşmak için dün ilçeye geldi. Okul arkadaşlarıyla birlikte bir parkta oturan Günana'nın yanına gelen genç, eski nişanlısına konuşmak istediğini belirterek, zorla Atatürk Spor Salonu yan tarafında soyunma odalarının bulunduğu bölgeye götürdü. İddiaya göre, genç kıza "seviyor musun?" diye soran Mustafa Ç., "hayır" cevabını alınca çılgına döndü. Mustafa Ç., yanında taşıdığı tabancayla eski nişanlısına ateş etmeye başladı. Günana, açılan ateş sonucu boynuna ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı.

Silah sesleri üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polisler, elindeki tabancayla eski nişanlısının yanı başında intihar etmeye hazırlanan Mustafa Ç.'yi durdurmaya çalışsa da başarılı olmadı. Mustafa Ç., eski nişanlısını vurduğu tabancayla kendine ateş ederek intihar etti.

Olayın ardından ağır yaralanan her iki genç, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz üniversitesi öğrencisi kurtarılamazken, durumu ağır olan Mustafa Ç., Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Mustafa Ç. bugün sabah saatlerinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Nişanlısını Vuran Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement