Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi - Son Dakika
Yerel

Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, ilçede yürütülen "Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi"ni Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ın incelediğini bildirdi.

18.05.2015 17:07

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, ilçede yürütülen "Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi"ni Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ın incelediğini bildirdi.

Erdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boğazlıyan'ın şehir vitrinine renk katacak olan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde TOKİ Başkanı Ergün Turan ile eski sanayi sitesi alanında incelemelerde bulunduklarını söyledi.

Eski sanayi sitesinin TOKİ tarafından yürütülen "Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi" çerçevesinde yıkıldığını ifade eden Erdal, TOKİ'nin modern şehir dinamiğinin oluşumunda büyük katkılar sağladığını vurguladı.

Bu kapsamda Boğazlıyan eski sanayi sitesi kentsel dönüşüm projesi ihalesinin 22 Haziran'da yapılacağını hatırlatan Erdal, "TOKİ başkanımız ile kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunduk. TOKİ Başkanımız yoğun programları arasında Samsun'a giderken Boğazlıyan'a uğradı. Başkanımız burada güzel bir eserin ortaya çıkacağını ifade edip, Boğazlıyan ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti" dedi.

Boğazlıyan'da bu tür çalışmaların önemine değinen Erdal, Boğazlıyan adına önemli projelerin hayata geçeceğini ve hizmet atağının hızla devam edeceğini vurgulayarak, "Eski sanayi sitesinin yıkılması ile artık eski izler yok oldu. Burada modern konut ve iş yerlerinin çalışmalarına başlanılacak. Boğazlıyan'ın şehir vitrini konumunda olacak kentsel dönüşüm alanında modern konutların yükseldiğini görmek, ilçemiz için önemli bir avantaj. Kentsel dönüşümle hem görsel kirliliğin önüne geçilecek hem de değer kazanacak" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement