Eski Sevgilisini Bıçakla Yaralayan Kadına 20 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

Eski Sevgilisini Bıçakla Yaralayan Kadına 20 Yıl Hapis İstemi

Zonguldak'ta 5 ay önce, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği eski sevgilisini parkta bıçaklayarak yaralayan 32 yaşındaki Meral A., 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanıyor.

24.11.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta 5 ay önce, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği eski sevgilisini parkta bıçaklayarak yaralayan 32 yaşındaki Meral A., 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanıyor.

Geçen 22 Haziran'da meydana gelen olayda, maden işçisi 47 yaşındaki Şenol T., iddiaya göre 18 Haziran günü ayrıldığı sevgilisini parkta, kendisini onunla tanıştıran arkadaşlarıyla otururken gördü. Çıkan tartışmada Meral A., yanındaki bıçakla Şenol T.'yi göğsünden bıçakladı. Şenol T., hastanede gördüğü tedaviyle sağlığına kavuşurken, Meral A. hakkında, 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçudan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Şenol T.'nin de 'hakaret' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılandığı 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Meral A. katılmadı. Duruşmada kendisini savunan Şenol T., Meral A. ile bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığını ve anlaşmazlık sonucu ayrıldıklarını belirterek, "Olay günü parkta arkadaşlarıyla gördüm. Bana küfürlü konuşunca ben de ona küfürle karşılık verdim. Tartışma sırasında bıçakla vurdu. Sonra arkadaşlarıyla kaçtı" dedi.

Mahkeme heyeti, Meral A.'nın polis zoruyla duruşmaya getirilmesine karara vererek duruşmayı erteledi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Sevgilisini Bıçakla Yaralayan Kadına 20 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement