Eskimeyen Trend Yapay Çiçek Göndermek - Son Dakika
Ekonomi

Eskimeyen Trend Yapay Çiçek Göndermek

Eskimeyen Trend Yapay Çiçek Göndermek

Özel günleri unutulmaz kılmak için yapay çiçekler daha çok tercih ediliyor. Canlı çiçekler ömrünün kısa olması, tahtını yapay çiçeklerle paylaşmaya başlamasının en büyük sebebi.

08.10.2015 11:21  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiçekler, hem özel günlerimizde hem de özel hissetmek istediğimiz anlarda bize mutluluk veren bitkilerdir. Renkleri, kokuları ve görünümleri ile girdikleri ortamı anında değiştirme gücüne sahiptirler. Uzun yıllardır, insanlar kendileri için veya sevdikleri için canlı çiçek siparişi vermeye devam etseler de, son zamanlarda yeni trend yapay çiçek göndermek olarak öne çıkıyor.

ÖZEL GÜNLERİN VAZGEÇİLMEZİ

Özel günleri unutulmaz kılmak için yapay çiçekler daha çok tercih ediliyor. Canlı çiçekler ömrünün kısa olması, tahtını yapay çiçeklerle paylaşmaya başlamasının en büyük sebebi. En güzel bakılan, vitaminleri verilen, suyu düzenli olarak değiştirilen canlı çiçekler bile ortalama bir ay dayanabiliyor. Yavaş yavaş güzelliğini yitiriyor. Eğer çiçeğinizin kalıcı olmasını istiyorsanız tercihinizi yapay çiçeklerden yana kullanabilirsiniz.

GÖZ ALICI

Dekoratif ve gerçekçi görünümleri ile çiçek siparişi vermek isteyenlerin ilgisini çeken yapay çiçekler, özellikle fotoğraflarda çok şık görünüyor. Son zamanlarda, gelinler de gelin buketi olarak yapay çiçekleri tercih etmeye başladı. Renk zenginliği ile yapay çiçekler, canlı çiçekler kadar göz alıcı bir tasarıma sahiptir. Yapay çiçeklerin tercih edilmesinin altındaki bir diğer neden de, mevsimsel engellerinin bulunmamasıdır.

HER MEVSİM VARLAR

Birçok canlı çiçeği sadece mevsiminde sipariş edebilirsiniz. Oysa yapay çiçekleri her mevsim bulmanız mümkündür. Yapay çiçeklerin fiyatları da, canlı çiçeklerin fiyatlarına göre daha uygundur. Size mutlu anlarınızı hatırlatan bir buket çiçeği, ömrünüz boyunca aynı güzellikte saklamak için yapay çiçekleri tercih etmelisiniz. Eğer canlı çiçeklerden vazgeçemiyorsanız, canlı çiçeğinizle aynı tasarıma sahip yapay çiçek siparişi ederek, ikincisini hatıra olarak saklayabilirsiniz. Sevdikleriniz için yapay çiçek siparişi vererek, onlara hoş sürprizler yaşatabilirsiniz. Bir buket çiçekle yapılan sürpriz, sevdiklerinizin yüzünde kocaman gülümsemeler bırakacak kadar etkilidir. (Kaynak: cicekci.com)

Son Dakika Ekonomi Eskimeyen Trend Yapay Çiçek Göndermek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement