Eskişehir'de Asayiş Olayları - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Asayiş Olayları

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Ekim ayının ilk haftasında sürdürülen asayiş çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

08.10.2015 18:36

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Ekim ayının ilk haftasında sürdürülen asayiş çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamaya göre; 1-7 Ekim 2015 tarihleri arasında Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünce yürütülmekte olan önleyici devriye hizmetleri, uygulama ve çalışmalarda; "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma" suçundan 1 kişi, İnfaz ve İlamat Masasınca 2 kişi, 2 ayrı "Hırsızlık" suçundan 1 kişi, "Borcunu Ödeme Şartını İhlal" suçundan 1 kişi, "Cezaevi Firarisi" 1 kişi, "Basit Yaralama" suçundan 1 kişi, Bakaya ve Yoklama Kaçağı 3 kişi ve 1 kayıp şahıs olmak üzere toplam 11 aranan şahıs yakalandı.

Sürdürülen çalışmalarda; "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçu şüphesi ile yakalanan 10 kişinin üzerinden 15,5 gram esrar, 8 gram bonzai ve 1 adet uyuşturucu hap elde edildi.

Önleyici devriye hizmetleri kapsamında; 1 çalıntı oto, 1 motosiklet, 1 elektrikli bisiklet elde edildi, ayrıca meydana gelen ikametten hırsızlık olayında 1 adet uydu cihazı ile birlikte olayı gerçekleştiren yaşı küçük 2 şahıs ile diğer olaylarda 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Ekiplerin, sorumluluk bölgelerinde meydana gelen adli olaylara müdahalesinde; iki ayrı olayda 1 adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait 13 fişek ile 1 adet pompalı tüfek ile 5 fişek elde edildi, ayrıca bir ihbarı değerlendiren ekipler, 3 ayrı olayda 438 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirerek 3 şüpheli şahsı gözaltına aldı.

Ayrıca müdahale edilen diğer olaylarda; 2 adet kesici/delici alet, 1 adet kurusıkı tabanca ve 10 fişek elde edilirken, bir haftalık dönem içerisinde toplam bin 297 şahıs ve 256 araç hakkında gbt sorgusu yapıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Asayiş Olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement