Eskişehir'de Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Silahlı Kavga

Eskişehir\'de Silahlı Kavga

Eskişehir'de iki grup arasında çıkan, 1 kişinin ölümü, 5 kişinin ise yaralanması ile sonuçlanan kavganın şüphelileri adliyeye sevk edildi.

19.08.2013 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de iki grup arasında çıkan, 1 kişinin ölümü, 5 kişinin ise yaralanması ile sonuçlanan kavganın şüphelileri adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Zafer mahallesi Derman caddesinde meydana geldi. İki grup arasında önce sosyal medya üzerinde başlayan küfürleşme daha sonra grupların karşılaşması ile devam etti. Cadde üzerinde bir tekel bayi önünde oturan gruba otomobilleriyle yaklaşan diğer grup tarafından av tüfeği ve silahlarla ateş açıldı. Saldırıya uğrayan gruptakiler de otomobil içindekilere silahları ile karşılık verdi.

Çatışmada, Semih S. (20), G.Ç. (19), V.T. (22), Y. A. (40) A.Ç. (27) ve H.S. (20) yaralanırken, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Semih S. (19) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda yaralanan Y.A.'nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilirken, diğer 4 kişinin taburcu edildiği öğrenildi.

Olay sonrası M.D. (30) H.G. (20), A.F.C. (20) B.T. (24) ve S.K. (27 ) isimli şüpheliler gözaltına alınırken, şahıslar emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından suç dosyası ile birlikte adliyeye sevk edildi. Ayrıca olayda 1 adet tabanca, 3 adet fişek, 1 adet av tüfeği, 15 adet kartuş ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildiği bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement