Eskod'dan Eskişehirspor Uyarısı - Son Dakika
Spor

Eskod'dan Eskişehirspor Uyarısı

Eskod\'dan Eskişehirspor Uyarısı

Eskişehirspor’u Koruma Derneği (ESKOD) son dönemde yaşanan sportif başarısızlık ve kulüp yönetimi içerisinde yaşanan olaylarla ilgili basın açıklaması düzenledi.

16.10.2014 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor'u Koruma Derneği (ESKOD) son dönemde yaşanan sportif başarısızlık ve kulüp yönetimi içerisinde yaşanan olaylarla ilgili basın açıklaması düzenledi.

ESKOD Yönetim Kurulu Başkanı Umut Cumalı, son dönemlerde yönetim içerisinde yaşanan kaos ve karşılıklı atışmaların, zor günler geçiren takımı olumsuz etkilediğini belirtti. Cumalı, "Biz kişisel kavgalarımızın Eskişehirspor'umuzun önüne geçmesine izin vermeyiz. Bu konuların kapalı kapılar arkasında konuşulup karara bağlanmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

TAKIMIN ALACAĞI PUANLAR ÖNEMLİ

Bugünlerde yapılması gereken tek şeyin takımın birlik ve beraberliğinin ön planda tutulup, önceliğin takımın alacağı puanlar olduğunu söyleyen Cumalı, "Takımımızın moral motivasyonunu arttırarak, kamuoyu ve camiamızın durumun farkındalığını kavraması için dernek olarak düşüncemiz çok nettir. Bir an önce teknik kadro ve futbolcular üzerindeki stresi olumluya çevirmek için herkes çaba sarf etmelidir" dedi

İSİMSİZ SİTELER TARAFINDAN ŞÜPHELİ BİLGİLER VERİLİYOR

Son günlerde sosyal medyada isimsiz siteler tarafından kulüple ilgili şüpheli bilgi akışı sağlandığını da dile getiren Başkan Cumalı, "Özellikle belirtmek isteriz ki bu tip yazılara itibar etmemizin şartı yazarların kimliği ve sunacağı belgeler olacaktır. O zaman siyah kırmızı sevdamızın menfaati için, sorumlulardan hesap sormaktan asla vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

PASSOLİNG SİSTEMİNE KARŞIYIZ

TFF tarafından dayatılan passoling sistemine karşı olduklarını da söyleyen Dernek Başkanı, Eskişehirspor taraftarlarına seslenerek, "Maçları televizyondan izleyerek farkında olmadan bir başka dayatmacı sisteme, yayıncı kuruluşun ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Kulübümüzün önemli gelir kaynaklarından olan seyirci hasılatı azalırken, yayıncı kuruluşun reklam gelirini arttırmış oluyorsunuz" dedi.

MADDE BAĞIMLILIĞIN ÖNLENMESİYLE İLGİLİ PROJE HAZIRLADIK

Derneğin Kurumsal Danışmanı Onur Çivicioğlu ise, Eskişehirspor'u Koruma Derneği olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açılan 2014 Yılı Gençlik Projeleri destek programı içerisinde yer alan proje başlıklarından bahsetti. Çivicioğlu, "Gençleri uyuşturucu madde, alkol ve tütünün sağlığa zararlı ve bağımlılık konusunda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi, madde bağımlılığının önlenmesiyle ilgili konu başlığı hazırlayıp proje yaparak bu projeyi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sunmuş bulunmaktayız" şeklinde konuştu.

Projenin kabul görmesi halinde yılbaşından sonra çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Çivicioğlu, "İlimizdeki liselerde, tribüne gelen gençlerle beraber faaliyetler ve seminerler düzenleyeceğimiz geniş bir faaliyet takvimi oluşturduk" dedi.

Eskişehirspor'u Koruma Derneği Yönetim Kurulu, Umut Cumalı, Serdar Uykun, Arif Hançer, Tamer Yavuz, Emre Özkara, Ahmet Yüce-Emre Güllü, Murat Nas, Ozan Heper, Rasim Bob, Uğraş Erkayman, Volkan Akdoğan, Erhan Ekim, Efdal Bingöl, Eray Çelik, Ufuk Keskin, Orhan Dayıoğlu, Burak Doğan ve Onur Çivicioğlu isimlerinden oluşuyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskod'dan Eskişehirspor Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement