Esnaf Konuştu: İrlandalı Boksör İnsan Gibi Vurmuyordu - Son Dakika
Güncel

Esnaf Konuştu: İrlandalı Boksör İnsan Gibi Vurmuyordu

Tek başına sopalı 15 kişiyle kavga eden İrlandalı boksör için Aksaray esnafı şu yorumu yaptı: Beton gibiydi, insan gibi vurmuyordu.

27.08.2015 07:21  Güncelleme: 08:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Muratpaşa Sokak'ta esnaf ile kavga eden Kuveyt asıllı İrlandalı turist Mohammed Fadel Dobbous'un görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Profesyonel boksör olduğu tahmin edilen turistin, birbiri ardına gelen sopa ve sandalye darbelerine karşı yumruklarıyla dakikalarca mücadelesi çok dikkat çekti. Olayın ardından iki taraf da birbirinden şikâyetçi oldu.

Ama tarafları şikayetinden çok görünler gündem oldu. Yıkılmayan vurduğunu yere seren sarsan İrlandalı turist için bölge esnafı "Beton gibiydi, insan gibi vurmuyordu." yorumlarını yaptı.

ESNAF: İÇKİ YOK DİYE DAĞITTILAR

Aksaray esnafının iddiasına göre İrlandalı turistin bir arkadaşı şarküteriye giderek içki almak istedi. İçki satmadığını söyleyen Şenol Palan ile turist arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Şarküteriden ayrılan turist daha sonra aynı iş yerine arkadaşı Dobbous ile birlikte geldi. Dobbous, su dolabını salladı ve şişeler döküldü. Kavga çıkınca sokak, turistin üzerine saldırdı.

TURİST: BÜTÜN SOKAK SALDIRDI

Dobbous ifadesinde şöyle dedi:

"Dolabın kapağını açtım. Sular yere döküldü. İşyeri sahibi sopayla dışarı çıkıp bağırdı. Sonra sopayla üzerime saldırdı. Bir anda bütün sokak sopalarla saldırdı."

ESNAF YANLIŞ KİŞİYE BULAŞTI!

İngiliz basını İrlandalı turistin peşine düştü. Mirror gazetesi, internet sitesinden manşetten verdiği haberde, İrlandalı'nın boksör olduğunu hatırlatıp "Esnaf yanlış kişiye bulaştı. Mesajı aldılar, bir daha turiste saldırmadan önce düşünürler" dedi.

"İNSAN GİBİ VURMUYORDU"

Kavganın yaşandığı şarküteri sahibi Şenol Palan(32), İrlandalı turisti şöyle tanımladı:

"Adam çok güçlüydü. Vurduğunu deviriyordu. Sonra çevredeki esnaf yardıma koştu. Beton gibi adamdı. İnsan gibi vurmuyordu. Biraz dinlenip sonra yine kavga etmeye başlıyordu. Görüntüler aslında biraz daha uzun. Polis hepsini aldı."

"İKİ DİŞİ KIRLDI"

Turizm firmasında çalışan Nurullah Elkatmış: Esnaf elinde sopalarla koştu. İşportacı Şeref'e vurduğunu gördüm. Görüntülerde yere düşen adam Şeref. Aldığı yumruk darbesiyle iki dişi kırıldı.

"BUNU İKİ DEFA YAPTI"

Lokantacı Necati Tekkul: Şeref'i dövdükten sonra otele girdi. Biraz dinlendi. Sonra tekrar dışarı çıkıp eli sopalı esnafı dövmeye başladı. Bunu iki defa yaptı.

Esnaf Konuştu: İrlandalı Boksör İnsan Gibi Vurmuyordu

Son Dakika Güncel Esnaf Konuştu: İrlandalı Boksör İnsan Gibi Vurmuyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (123)

  • rahman: gördük Türkün gücünü 29 10 Yanıtla
  • ayberk: Keşke biraz daha dövseydi zevkle izledim 32 3 Yanıtla
  • turan: irlandalı kıroları s.kip attı... 32 1 Yanıtla
  • bay: Tum dunya bu kirolar sayesinde turklerin turistlere karsi ne kadar misafir perver oldugunu gordu. Allah sizin gibi esnafin belasini versin. Hayvanlar! 29 0 Yanıtla
  • ert: Ne vahşi insanlar bunlar saldırıya uğrayan herhangi birimiz olabilirdik bi kaç saniyede bütün esnaf çete gibi toplanıyor adamın başına 25 1 Yanıtla
  • DRX47: Ulan yalancılar video yu seyretmezsek adım palalarla otomatik silah saldırdı diyeceksiniz adam dolabın kapağını açtı pet Şişeler döküldü daha ne olduğuna bakmadan sopaları kapıp dılşarı çıktınız içki sıran adam su dolabına mı bakar içeriye girip içki var mı yok mu diye sorar susun bari daha fazla batmayın salaklar 24 1 Yanıtla
  • Ahmet: Dayak yiyenlerin hepsi Kürt dü ben oradaydım zaten Türkler bir kişiye on kişi saldırmaz 24 0 Yanıtla
  • xxx: ya bi susun artık dünya aleme rezil oldunuz rezil kepazeler daha ne konuşuyonuz 22 1 Yanıtla
  • Bir TÜRK: 1 irlandali 20 kürde bedel :)) 18 5 Yanıtla
  • DOĞULU: ELİNE SAĞLIK,BENDE ESNAFIM,AMA SU DÖKÜLDÜ DİYEDE SALDIRILMAZKİ KARDEŞŞŞ. 20 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement