Esnaftan Oturma Eylemi - Son Dakika
Güncel

Esnaftan Oturma Eylemi

Esnafın oturma eyleminden görüntüler- Reklam panolarına ve simitçi arabasının üstüne astıkları afişler- Sokaktan geçen insanların afişleri okuması Diyarbakır'da esnaftan oturma eylemi- Diyarbakır'da belediyenin trafiğe açma kararının ardından iş yerleri yıkılan Sanat Sokağı esnafı oturma eylemi yaptı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin trafiğe açma kararının ardından iş yerleri yıkılan Sanat Sokağı esnafı, "bugüne kadar hiçbir çalışma yapılmadığı" gerekçesiyle oturma eylemi gerçekleştirdi.

17.04.2015 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ - Esnafın oturma eyleminden görüntüler- Reklam panolarına ve simitçi arabasının üstüne astıkları afişler- Sokaktan geçen insanların afişleri okuması Diyarbakır'da esnaftan oturma eylemi- Diyarbakır'da belediyenin trafiğe açma kararının ardından iş yerleri yıkılan Sanat Sokağı esnafı oturma eylemi yaptı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin trafiğe açma kararının ardından iş yerleri yıkılan Sanat Sokağı esnafı, "bugüne kadar hiçbir çalışma yapılmadığı" gerekçesiyle oturma eylemi gerçekleştirdi.Yenişehir ilçesindeki Sanat Sokağı girişinde bir grup esnaf ellerinde Türkçe ve Kürtçe, "Sanat Sokağı muhatap arıyor", "Sanat Sokağını geri istiyoruz" ve "Biz açlıktan öldük kimin haberi var" yazılı dövizlerle oturma eylemi yaptı.Tepkilerini dile getirmek için "Sanat Sokağı için bir imza da siz atın" kampanyası başlatan esnaf, taleplerini toplanan imzalarla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ileteceklerini, sorunun çözülmemesi halinde açlık grevi başlatacaklarını bildirdi.

Esnaftan Oturma Eylemi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esnaftan Oturma Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ramazan azarak: en iyisini yapti arkadaşlar rezalet biyerdi yikimi desteklyorum 1 0 Yanıtla
  • ferhat seray: sanat sokağının bu görüntüsü Amede yakışmıyor. . Bunu yapmak için ciddi bir bütçeye gerek yok. Belediye kendine gel artık!!!! 0 1 Yanıtla

Advertisement