Estonya Heyeti Keban'ı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Estonya Heyeti Keban'ı Gezdi

Elazığ Valiliği ve Estonya'nın başkenti Tallinn arasında imzalanan "Şehir Eşleştirme Anlaşması" kapsamında Keban'a gelen Tallin Belediye Başkan Yardımcısı Merike Martinson başkanlığındaki heyet, ilçeyi gezdi.

26.10.2014 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Valiliği ve Estonya'nın başkenti Tallinn arasında imzalanan "Şehir Eşleştirme Anlaşması" kapsamında Keban'a gelen Tallin Belediye Başkan Yardımcısı Merike Martinson başkanlığındaki heyet, ilçeyi gezdi.

Elazığ Valiliği AB Proje Koordinatörü Muzaffer Aslan'ın rehberlik ettiği heyet, Keban Belediye Bakanı Fethiye Atlı'yı ziyaret etti.

Başkanın kadın olmasından mutluluk duyduğunu belirten Martinson, Estonya'da belediye başkanlarının yüzde 50'sinin kadın olduğunu dile getirdi.

Heyettekiler daha sonra tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisini gezdi. Cami imamı Şinasi Bay, caminin tarihi ile dini konular hakkında bilgi verdikten sonra Kur'an-ı Kerim okudu.

Keban Barajı ve HES İşletmesinde de incelemelerde bulunan heyettekiler, diğer tarihi ve turistik yerleri gezdikten sonra ilçeden ayrıldı. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Estonya Heyeti Keban'ı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement